معاون پژوهش جامعه الزهرا گفت: از نظر کمی چهارمین همایش کتاب سال بانوان نسبت به سومین دوره آن ارتقا ۳۰۰ درصدی داشته است از نظر کیفی نیز رشد و پیشرفت زیادی مشاهده میشود.
صدیقه شاکری در گفتگو با خبرنگار
پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» اظهار داشت: همایش سال کتاب بانوان در چهار سال گذشته در سطح ملی برگزار شده است و برنامهریزی صورت گرفته تا همایش پنجم کتاب سال بانوان بهصورت بینالمللی برگزار شود.
معاون پژوهش جامعه الزهرا ادامه داد: از جمله اهداف این همایش زمینهسازی جهت تحقق گامهای مؤثر علمی جامعه بانوان در راستای تشکیل تمدن نوین اسلامی، حمایت از آثار پژوهشی بانوان و آثار برتر پژوهشی در عرصه زن و خانواده بهویژه حجاب و عفاف، شناسایی ظرفیتها و تقویت توان پژوهشی بانوان و مراکز فعال بهویژه در عرصه مطالعات زن و خانواده، زمینهسازی افزایش مشارکت پژوهشگران و واحدهای پژوهشی تولید علم و گسترش مرزهای دانش و ارتقای کمی و کیفی پژوهشهای دینی در حوزههای مختلف علومانسانی و اسلامی بهویژه در عرصه زن و خانواده است.
وی تصریح کرد: ۸۶۶ اثر به دبیرخانه چهارمین همایش کتاب سال بانوان ارسال شده که ۸۴۹ اثر تألیف و ۱۸ اثر ترجمه بوده که البته ۸۳۵ اثر حائز ورود به همایش بودند، ۳۸۱ اثر کتاب بهصورت فیزیکی، ۱۰ اثر بهصورت مجازی، ۵۸ اثر رساله علمی و ۳۸۶ مقاله علمیپژوهشی بوده است.
شاکری خاطرنشان کرد: ۳۴۸ اشخاص حقیقی و ۲۲ اثر بهصورت حقوقی به این همایش آثار خود را ارسال کردهاند، باتوجهبه اینکه یک محور این همایش زن و خانواده بود ۲۰ اثر به نویسندگی آقایان و ۳۲۸ اثر به نویسندگی بانوان دریافت شده است.
معاون پژوهش جامعه الزهرا افزود: از نظر کمی این دوره نسبت به سومین دوره ارتقا ۳۰۰ درصدی داشته است و از نظر کیفی نیز رشد و پیشرفت زیادی مشاهده میشود.
وی بیان داشت: در گروه زن و خانواده بیشترین آثار ثبت شده است، همچنین ۴۸۴ نفر از حوزویان و ۵۳۴ نفر از دانشگاهیان در این همایش شرکت کردند.
انتهای خبر /۱۷۰