وی افزود: علاوه بر گوشتهای وارداتی که باتوجهبه نیاز بازار استان در هر سطحی که نیاز باشد توزیع میشود، با تدارک مناسب نهادههای موردنیاز دامداران، عرضه گوشت داخلی نیز بهصورت مستمر و بدون محدودیت در قم ادامه دارد و هیچگونه مشکلی برای تأمین نیاز مردم دراینخصوص وجود ندارد.
گفتنی است دامپروری در قم سابقهای بسیار طولانی دارد و دامپروران بهخوبی میدانند که چگونه دام خود را باتوجهبه شرایط خاص آبوهوایی این استان پرورش داده و محصولات غذایی موردنیاز مردم را از این طریق تولید کنند.
در همین ارتباط سازمان جهاد کشاورزی قم در ارتباط با حوزه تولیدات دامی به دنبال استفاده از جدیدترین فناوریهای موجود در صنعت دامپروری بهمنظور بالابردن سطح کمی و کیفی محصولات این حوزه و تأمین امنیت غذایی مردم استان است.
بخش کشاورزی قم در زمینههای مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن میتوان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخمگذار و تخممرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبههای ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.
این بخش ۶ درصد از ارزشافزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در بخشهای مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیش از ۸۵۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص داده است.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/51449 |