در جلسه قرارگاه مردمی نان کامل در فرمانداری قم بر ضرورت فرهنگسازی مصرف این نان در استان که دارای درصد بالای سبوس است، تأکید شد.
به گزارش
پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، جلسه قرارگاه مردمی نان کامل امروز با حضور نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی و با محوریت فرهنگسازی مصرف این نوع نان که دارای درصد بالایی سبوس است، در فرمانداری قم برگزار شد.
در این جلسه ضمن ارائه گزارش اداره کل غله و خدمات بازرگانی قم در خصوص آمادگی نانواییهای استان برای پخت نان کامل در نقاط مختلف، بر لزوم فرهنگسازی هرچه بیشتر برای استفاده مردم از این نان تأکید شد.
حجتالاسلام روانبخش و آقای منان رئیسی دو نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در این جلسه با اشاره به فواید و اهمیت پخت نان کامل در استان گفتند: چقدر در فرهنگسازی استفاده از این نان موفق باشیم، به همان میزان شاهد تقویت سبک زندگی سالم و پیشگیری از برخی بیماریها و در نتیجه کاهش هزینههای درمان در کشور خواهیم بود.
رحیمی مدیرکل آموزشوپرورش قم هم با اشاره به اهمیت ترویج سبک زندگی سالم و استفاده از نان کامل گفت: در تلاش هستیم با برگزاری جلسات آموزشی، اهمیت این موضوع را به دانشآموزان و والدینشان تبیین کنیم.
به گفته سعید محمدی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم تا پایان امسال تعداد نانواییهای عرضهکننده نان کامل در قم به ۶۰ واحد میرسد.
گفتنی است در حال حاضر ۴۰ نانوایی در شهر قم، نان کامل که دارای سبوس بالا و خواص فراوان است پخت میکنند.
انتهای خبر /