وی افزود: همچنین نصب دیزلژنراتور برق اضطراری در استخرهای ۲منظوره پرورش ماهی برای مدیریت مصرف برق در ساعات پیک و جلوگیری از بروز تلفات ماهیان هنگام قطع برق سراسری موردتوجه بوده است.
وی ادامه داد: مهندسی مجدد استخرهای ذخیره آب کشاورزی بهمنظور افزایش تولید در واحد سطح تولید آبزیان، استفاده از سامانه تصفیه فیزیکی آب استخرهای پرورش ماهی برای افزایش تولید آبزیان در واحد سطح و کاهش وابستگی به میزان آب ورودی استخر از دیگر اقدامهایی است که در بخش شیلات استان انجام شده است.
در استان قم تعداد ۳۴۴ نفر بهصورت مستقیم در ۳۲۵ واحد به فعالیت آبزیپروری اشتغال دارند و گسترش تولید محصولات این حوزه با افزایش سطح سرمایهگذاری بخش خصوصی همواره موردتوجه است.
سال گذشته نیز ۲ هزار و ۵۰۰ تُن انواع آبزیان پرورشی شامل یک هزار و ۱۸۹ تُن ماهیان گرمابی و ۸۷۲ تُن ماهیان سردابی، ۳۷۱ تُن ماهی تیلاپیا و ۶۸ تُن ماهی خاویاری در استان قم تولید شده است.
فعالیت پرورش ماهی در استان قم بهصورت تلفیقی و همسو با فعالیت کشاورزی است؛ در این راستا آب کشاورزی قبل از استفاده برای تولید محصولات کشاورزی، از استخرهای ۲منظوره ذخیره آب کشاورزی عبور نموده و بسته به میزان کمیت و کیفیت آب، پرورش انواع ماهیان گرمابی، سردابی، خاویاری و ماهیان زینتی انجام میشود.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/52036 |