printlogo


مدیر حوزه‌های علمیه کشور مطرح کرد:
اهمیت تبادل ذخائر علمی حوزوی قم و نجف
کد خبر: 52359
مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: تبادل ذخائر علمی حوزوی بسیار مهم است و تبادلات میان دو شهر قم و نجف می‌تواند در ارتباط میان ایران و عراق مؤثر باشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از روابط‌عمومی استانداری قم، آیت‌الله علیرضا اعرافی در دیدار استاندار قم با اشاره به اهمیت و جایگاه انسجام و تعامل میان دو ملت ایران و عراق، بیان کرد: یکی از مهم‌ترین مسائلی که آمریکا، اسرائیل و سایر دشمنان انقلاب و اسلام روی آن تمرکز دارند ایجاد دوقطبی بین ایران و عراق و به‌ویژه دوقطبی میان قم و نجف است و در این عرصه بسیار تلاش کرده‌اند.
وی ادامه داد: اما رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و آیت‌الله سیستانی در عراق این توطئه‌ها را بحمدالله تا امروز خنثی کرده است. تلاش برای دوقطبی‌سازی ایران و عراق همواره از سوی دشمن مطرح بوده است که باید جلوی آن را گرفت.
وی افزود: تقویت همه‌جانبه روابط میان ایران و عراق به‌ویژه میان نجف و قم بسیار مهم، درست و اساسی است. این سیاست باید جدی‌تر دنبال شود؛ لذا توصیه من این است که برای تحقق این مهم یک کارگروهی تشکیل دهید و مدتی یک‌بار تشکیل شود.
امام‌جمعه قم گفت: حوزه و دانشگاه و مباحث دانشجویی مرتبط با این دو کشور را در دستور کار خود قرار دهید؛ ما سرمایه‌های خوبی اعم از دانشجو و طلبه در آنجا داریم، فارغ‌التحصیلان حوزه و دانشگاه در عراق بسیار مهم و اثرگذار هستند، لذا این سرمایه‌ها را ارتقا و موردتوجه قرار دهید.
وی افزود: بحث تبادل اقتصادی میان ایران و عراق نیز بسیار مهم است؛ توسعه صادرات و تسهیل رفت‌وآمد فعالان اقتصادی دو کشور در این زمینه بسیار اهمیت دارد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به لزوم تعامل و همکاری دو شهر قم و نجف تأکید کرد: قم و نجف باید در یک تعامل خوب باشد و تولیدات علمی یکدیگر را به همدیگر برسانند.
در ابتدای این دیدار اکبر بهنام جو، استاندار قم، مرتضی سقاییان نژاد شهردار و روح‌الله امراللهی رئیس شورای اسلامی شهر قم به بیان گزارشی از سفر اخیر خود به کشور عراق پرداختند.
گفتنی است برخی مسئولان استان قم چندی پیش باهدف گسترش مناسبات در راستای اجرایی‌کردن طرح خواهرخواندگی میان قم و کربلا و همچنین تسهیل زیارت شهروندان ۲ کشور ایران و عراق، توسعه گردشگری سلامت و آشنایی با فرصت‌های سرمایه‌گذاری متقابل به عراق سفرکرده بودند.
دیدار با تولیت حرم مطهر حضرت امام حسین (ع)، تولیت حرم مطهر حضرت ابوالفضل‌العباس (ع)، استاندار کربلا و بازدید از چند پروژه عمرانی از دیگر برنامه‌های سفر سه‌روزه استاندار و مسئولان شهری قم به عراق بود که در دیدار با آیت‌الله اعرافی گزارشی از این سفر ارائه شد.
حمایت از تولید، یکی از سیاست‌های اصلی مدیریت استان است
استاندار قم همچنین در حاشیه بازدید از فازهای مختلف یکی از واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی محمودآباد قم، افزود: حمایت از تولید و تولیدکننده یکی از سیاست‌های اصلی مدیریت استان در عرصه اقتصادی است.
بهنام جو با تأکید بر لزوم جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در استان، ادامه داد: یکی‌ از زمینه‌های حضور سرمایه‌گذاران در قم حوزه‌های اقتصادی و توسعه صنعت است.
وی با تأکید بر آمادگی کامل قم برای جذب سرمایه‌گذاران، ادامه داد: بستر حضور سرمایه‌گذاران و رونق تولید در قم فراهم است.
از موازی‌کاری در حوزه مقابله با آسیب‌های اجتماعی دوری کنیم
استاندار قم همچنین در جلسه شورای اجتماعی استان قم بر اهمیت خانواده به‌عنوان کانون اصلی جامعه تأکید کرد و گفت: حفظ جایگاه مهم زن و مادر در خانواده و توجه به نقش محوری آنان، از مهم‌ترین راهکارهای مقابله با آسیب‌های اجتماعی است.
بهنام جو بر لزوم همگرایی دستگاه‌های متولی امر پیگیری و مقابله با آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد و ادامه داد: اقدام‌های خوبی در استان در این زمینه در حال اجراست اما باید از موازی‌کاری دوری کنیم و همه کارها به‌صورت متمرکز و در راستای هم عملیاتی شود.
وی همچنین بر ادامه روند برگزاری این کارگروه‌ها و پیگیری جدی تدوین سند جامع تأکید کرد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید اسماعیل حسینی‌مقدم معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم نیز در این جلسه با اشاره به تأکید استاندار قم بر ضرورت هماهنگی میان تمامی دستگاه‌های اجتماعی و فرهنگی، از برنامه استان برای تدوین یک سند جامع خبر داد که به‌صورت هدفمند به کاهش آسیب‌های اجتماعی بپردازد.
وی اظهار کرد: آسیب‌های اجتماعی به‌عنوان یکی از چالش‌های جدی جامعه می‌توانند اثرات منفی بر برنامه‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی داشته باشد و ضروری است تمامی دستگاه‌ها با ارائه توانمندی‌ها و گزارش فعالیت‌های خود در این مسیر همراه شوند.
در این نشست مدیران دستگاه‌های مختلف به ارائه گزارش از اقدام‌های انجام‌ شده پرداختند و مقرر شد جلسات آتی این کارگروه نیز به‌صورت منظم برگزار شود تا اهداف تدوین سند جامع محقق شود.
اولویت‌بندی آسیب‌های اجتماعی نظیر کاهش ازدواج، افزایش طلاق، اختلاف‌های خانوادگی، اعتیاد و تهدیدات فضای مجازی از موضوع‌های مطرح‌شده در این جلسه بود.

انتهای خبر /

 
لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/52359