printlogo


دبیر اشراف فرماندهی سپاه استان قم خبر داد:
رتبه برتر سپاه قم در جشنواره مالک‌اشتر
کد خبر: 52656
دبیر اشراف فرماندهی سپاه استان قم گفت: برای اولین‌بار در تاریخ برگزاری این جشنواره، سپاه استان قم و فرمانده سپاه استان به طور جداگانه، موفق به کسب رتبه برتر در سپاه‌های استانی شدند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از خبرگزاری ایرنا، علی‌اصغر آهنگران اظهار داشت: جشنواره مالک‌اشتر که به‌عنوان عالی‌ترین رویداد سازمانی سپاه شناخته می‌شود، بر اساس ارزیابی‌های عملکردی و میدانی از اقدامات سپاه‌های استانی در سال ۱۴۰۲ برگزار شد و سپاه استان قم برای اولین‌بار در بین سپاه‌های استانی حائز رتبه برتر شد.
وی افزود: جشنواره مالک‌اشتر یکی از مهم‌ترین رویدادهای فرهنگی و سازمانی در سطح سپاه است که هر ساله باهدف ارتقای سطح عملکرد و شناسایی ظرفیت‌های برتر برگزار می‌شود و کسب این رتبه برای اولین‌بار توسط سپاه استان قم، نشان‌دهنده رشد و پیشرفت چشمگیر این نهاد در حوزه‌های مختلف است.
گفتنی است در اختتامیه این جشنواره که روز گذشته در مجتمع «فتح‌المبین سپاه» برگزار شد، سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سردار محمدرضا موحد فرمانده سپاه استان قم تقدیر کرد.
در پایان این اختتامیه سردار محمدرضا موحد فرمانده سپاه استان قم، به نقش مؤثر آحاد کارکنان و فرماندهان استان در این موفقیت اشاره کرد و گفت: این موفقیت، حاصل همدلی، همکاری و تلاش بی‌وقفه تمامی پاسداران، بسیجیان، فرماندهان و مدیران سپاه امام علی بن ابی‌طالب (ع) استان قم است که همواره سعی نموده‌اند با برنامه‌ریزی‌های دقیق و استفاده از ظرفیت‌های موجود، گام‌های مؤثری در راستای اهداف سازمانی بردارند.

انتهای خبر /

 
لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/52656