printlogo


معاون اول دادستان کل کشور:  
قوه قضاییه مصمم مبارزه با فساد است
کد خبر: 52902
معاون اول دادستان کل کشور با تأکید بر اینکه قوه قضاییه در مبارزه با فساد و جرم مصمم است، گفت: درعین‌حال نباید تحت‌تأثیر تبلیغات و بزرگ‌نمایی دشمن قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحسن موسوی روز پنجشنبه در نهمین همایش سراسری دیده‌بان شفافیت و عدالت در قم، با رد ادعاهای گسترده درباره فساد در کشور، گفت: هیچ جامعه‌ای خالی از فساد نیست، اما ایران با فساد سیستمی مواجه نیست.

 وی به تشریح نقش اساسی قوه قضاییه در حفظ نظم اجتماعی پرداخت و افزود: حیات جامعه بدون قوه قضاییه ممکن نیست؛ این نهاد مسئولیت مبارزه با فساد و برخورد با مفسدان را بر عهده دارد و در صورت نبود آن، نظم جامعه از بین می‌رود.

 وی همچنین بر لزوم آگاهی‌بخشی به مردم تأکید و اضافه کرد: اطلاع‌رسانی درباره جرایم و آگاه‌سازی عمومی، گامی مؤثر در پیشگیری از فساد است؛ اگر مسئله‌ای از سوی مسئولان پیگیری نشود، باید مردم را در جریان قرارداد.

 وی با اشاره به اهداف انقلاب اسلامی، یادآور شد: این انقلاب در اعتراض به فساد حکومت پیشین شکل گرفت و مبارزه با فساد همواره یکی از محورهای اصلی آن بوده است.

 وی افزود: قوه قضاییه امروز تحت مدیریتی کارآمد، به نهادی فعال تبدیل شده و نباید اجازه داد تبلیغات منفی این دستاوردها را نادیده بگیرد.

 موسوی نسبت به تبلیغات دشمنان نظام هشدار داد و گفت: هدف دشمنان، ضربه‌زدن به اعتبار جمهوری اسلامی است. هر اقدام قضایی باید بادقت انجام شود تا اعتماد عمومی جلب شده و دستاویزی برای دشمنان فراهم نشود.

 وی خاطرنشان کرد: ایران امروز دارای رهبری مدبر و مردمی آگاه است که این موضوع، قدرت‌های جهانی را نگران کرده است.

 وی همچنین با تأکید بر جامعیت دین اسلام و نقش آن در زندگی اجتماعی، اضافه کرد: اسلام برنامه‌های کامل برای تمام مراحل زندگی ارائه کرده و معصومین (ع) نیز در سخت‌ترین شرایط، جامعه را ترک نکردند که نشان‌دهنده اهمیت مشارکت اجتماعی است.

 مدیرعامل دیده‌بان شفافیت و عدالت کشور نیز در این همایش گفت: این رویداد در پایان هر سال با تشکیل ۳۱ کارگروه تخصصی و با حضور کارشناسان مردمی به‌منظور بررسی موضوعات مختلف کشور برگزار می‌شود.

 علی اشرف نوری پیشگیری از جرم و فساد و همچنین کمک به تحقق عدالت در کشور را از اهداف اصلی این همایش برشمرد و افزود: دیده‌بان شفافیت و عدالت در حال حاضر بیش از ۴۰۰ عضو فعال و دائم در سراسر کشور دارد و بیش از ۱۲ هزار کارشناس تخصصی در کارگروه‌های مختلف فعالیت می‌کنند.

 وی خاطرنشان کرد: پیشگیری و شناسایی ریشه‌ها و گلوگاه‌های فساد و مقابله با آن‌ها از جمله مهم‌ترین مأموریت‌های این دیده‌بان است. وی همچنین تأکید کرد: بر اساس ماده ۶۶ قانون کیفری، این مجموعه اختیاراتی از جمله تذکر تا اعلام‌جرم را در حیطه وظایف خود دارد.

 نهمین همایش دیده‌بان شفافیت و عدالت با حضور کارشناسانی از سراسر کشور در قم برگزار شد.




انتهای خبر /


 
لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/52902