printlogo


مسئول برگزاری فوتسال جام رمضان قم:
حریفان فوتسالیست‌های جام رمضان قم مشخص شدند
کد خبر: 53041
مسئول برگزاری فوتسال جام رمضان قم گفت: با برگزاری مراسم قرعه‌کشی، تکلیف تیم‌های حاضر در این مسابقات مشخص شد، رقابت‌ها با حضور ۲۷ تیم در ۶ گروه برگزار می‌شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از خبرگزاری ایرنا، رضا بمانی اظهار داشت: رقابت‌ها از سه‌شنبه ۱۴ اسفند، بعد از افطار در سالن ۲ هزارنفری شهید حیدریان آغاز می‌شود و شب‌های پرهیجانی برای فوتبال‌دوستان قمی در ماه مبارک رمضان رقم می‌زند.
به گفته وی، مراسم قرعه‌کشی این رقابت‌ها با حضور نمایندگان تیم‌ها برگزار شد و طی آن ۲۷ تیم شرکت‌کننده در ۶ گروه، شامل سه گروه پنج‌تیمی و سه گروه چهارتیمی، تقسیم شدند، بر اساس فرمت مسابقات، ۲ تیم برتر هر گروه به همراه چهار تیم برتر از بین تیم‌های سوم گروه‌ها، به مرحله حذفی خواهند رفت.
وی ادامه داد: در گروه اول این رقابت‌ها تیم‌های طلافروشی فدک، فرآورده‌های گوشتی پردیس، دلسا چوب، سوهان محمد حلوایی و امید تورنت و در گروه دوم نیز تیم‌های شاهین لوله مبلی ستایش، ذوالفقار، شوکا طعام، گرانش و در گروه سوم نیز کمیل تهران، خادم الحسین (ع)، گروه ساختمانی صفایی، بچه‌های انقلاب و تأسیسات کردلو باید به مصاف هم بروند.
وی ادامه داد: تیم‌های سپهر، سانیاز ماساژ، دوستان باوفا و پارسا سون در گروه چهارم و فیزیوتراپی مهرآرا، دکتر جعفری نیا، سوهان خودکار و المهدی جمکران نیز در گروه پنجم هم گروه شدند؛ همچنین در گروه ششم نیز سهند، انصار، فرداد پردازان یاس و وینا چوب باید به مصاف یک دیگر بروند.

انتهای خبر /

 
لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/53041