printlogo


معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای قم
بهسازی قطعه دوم کمربندی امام علی (ع) قم
کد خبر: 53885
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای قم از آغاز عملیات بهسازی قطعه دوم کمربندی امام علی (ع) در محدوده شهرستان قم خبر داد و گفت: این پروژه باهدف افزایش ضریب ایمنی این محور پرتردد در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» سید حسن خلیلی‌نیا با اشاره به مسیر کمربندی امام علی (ع)، افزود: طرح فوق در حدفاصل میدان ۷۲ تن تا تقاطع خرمشهر به طول تقریبی ۱۰ کیلومتر اجرایی شده است.

 وی با اشاره به حجم بالای تردد و ترکیب متنوع ترافیک در کمربندی امام علی (ع)، افزود: این محور از مهم‌ترین معابر برون‌شهری قم محسوب می‌شود و به همین دلیل ارتقای کیفیت آن همواره جزو اولویت‌های این اداره کل بوده است؛ به‌گونه‌ای که سالانه در قالب پروژه‌های پیمانی و امانی بهسازی‌هایی در آن انجام می‌شود.

 وی با بیان اینکه طول کل کمربندی امام علی (ع) بیش از ۲۰ کیلومتر است، اظهار کرد: بر اساس ارزیابی‌های میدانی و شناسایی نقاط آسیب‌دیده، طرح بهسازی این کمربندی به‌صورت قطعه‌ای در دستور کار قرار گرفته است.

 وی یادآور شد: پیش از این و در قالب همین طرح، قطعه اول کمربندی امام علی (ع) در حدفاصل میدان ۷۲ تن تا ابتدای بلوار خاکفرج، از ابتدای آبان‌ماه سال گذشته بهسازی و در مدت یک‌ماهه به بهره‌برداری رسید، در این بخش عملیات درزگیری با قیر پلیمری، لکه‌گیری هندسی و اجرای روکش آسفالت انجام شد.

 خلیلی‌نیا با اشاره به مشخصات فنی پروژه قطعه دوم گفت: این قطعه به طول بیش از ۱۰ کیلومتر در حال اجراست و همانند قطعه اول شامل درزگیری با قیر پلیمری، لکه‌گیری هندسی و روکش آسفالت خواهد بود.

 وی مجموع اعتبار اختصاص‌یافته برای اجرای دو قطعه اول و دوم پروژه بهسازی کمربندی امام علی (ع) را بیش از ۳۵۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: این اعتبار به طور کامل از محل اعتبارات سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور تأمین شده است.

 وی درباره زمان اجرای پروژه نیز گفت: عملیات اجرایی قطعه دوم از اردیبهشت‌ماه آغاز شده و در صورت مساعد بودن شرایط، تا پایان تیرماه سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

 خلیلی‌نیا با تأکید بر نقش راهبردی این کمربندی در هدایت و توزیع ترافیک سفرهای برون‌شهری قم، ابراز امیدواری کرد که با تلاش جمعی مجریان و همکاری نهادهای مرتبط، بهسازی کامل این محور تا پایان تیرماه به سرانجام برسد.

 وی در پایان، با تأکید بر ضرورت رعایت مقررات ایمنی و ترافیکی از سوی رانندگان، اظهار داشت: از تمامی کاربران این مسیر تقاضا می‌شود ضمن توجه به علائم هشداردهنده و رعایت دقیق مقررات راهنمایی و رانندگی، همکاری لازم را با عوامل اجرایی پروژه داشته باشند.


انتهای خبر/

 
لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/53885