printlogo


معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی استاندار قم:
مردم ایران اراده کردند اسرائیل را نابود کنند
کد خبر: 54314
معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی استاندار قم  با اشاره به اینکه مردم ایران در مقابل دشمنان متفرق نمی‌شوند گفت: این مردم بر عهد و پیمانی که داشتند پایبند و استوار ایستاده‌اند رفتار مردم نشان‌دهنده اراده آن‌ها برای غلبه بر این رژیم سفاک و کودک‌کش است.
مرتضی حیدری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» اظهار داشت: بر غیرت، شجاعت، شهامت و وفاداری ملت ایران درود می‌فرستیم ترفندی که دشمن زده فکر می‌کرد که این مردم را هراسان و وادار به ترس و عقب‌نشینی از مواضع خودشان خواهد کرد؛ اما آنچه مشاهده کرد دقیقاً عکس آن بود. 

وی یادآور شد: روز گذشته شاهد حضور حماسی و باشکوه مردم قم در تشییع هشت تن از شهدای امنیت و اقتدار بودیم این حضور نشان می‌دهد که مردم بر اساس آیه شریفه وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللَّهِ جَمیعًا وَلا تَفَرَّقوا هرگز در برابر دشمنان متفرق نمی‌شوند. 

معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی استاندار قم بیان داشت: این مردم بر عهد و پیمانی که داشتند پایبند و استوار ایستاده‌اند حضور حماسی مردم در تشییع شهدا، راهپیمایی و تجمعات محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی نشان‌دهنده اراده مردم برای غلبه بر این رژیم سفاک و کودک‌کش است.

حیدری با اشاره به اینکه گروه‌های مردمی از اقشار مختلف به شکل‌های مختلف تقاضا دارند آنها نیز سهمی از این دفاع داشته باشند و برای هر کاری آماده هستند، عنوان داشت: مردم ما همیشه ثابت کردند که پای انقلاب و اسلام ایستاده‌اند؛ اما جنگ امروز با جنگ‌های گذشته مانند هشت سال دوران دفاع مقدس کمی متفاوت است.

معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی استاندار قم عنوان داشت: امروز در حال یک جنگ تمام‌عیار هستیم شهدای گران‌قدر گواه این است که مظلومانه خون خودشان را برای دفاع از وطن فدا کردند؛ اما نوع حضور مردم برای کمک و دفاع از وطن با جنگ‌هایی که دشمن در گذشته علیه ایران به کار می‌گرفت متفاوت است. 

وی یادآور شد: بیشترین کمکی که مردم می‌توانند داشته باشند این است که مراقب و هوشیار باشند و هرگونه حرکتی که مشکوک بود را حتماً  به دستگاه‌های مربوطه مخصوصاً به شماره ۱۱۴ اطلاعات سپاه، ۱۱۳ وزارت اطلاعات و ۱۱۰ نیروی انتظامی گزارش کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و انتظامی استاندار قم تصریح کرد: حمایت مردم از فرزندان خود در نیروهای مسلح بهترین کمک و حمایت می‌تواند باشد حضور مردم در صحنه‌هایی مانند تشییع شهدا و راهپیمایی‌ها یکی از راه‌های شکست دشمن است.

انتهای خبر/۱۷۰

 
لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/54314