printlogo


امام جمعه قم:
سازشکاران با رژیم صهیونیستی مورد لعن هستند
کد خبر: 55035
امام‌ جمعه قم گفت: در عصر حاضر آمریکا و هم‌پیمانانش، اسرائیل جنایتکار، منافقان منطقه و سازشکاران با رژیم مظلوم‌کش صهیونیستی جز قاتلان اباعبدالله می‌باشند و مورد لعن و نفرین هستند.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسیپایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» آیت‌الله سید محمد سعیدی در خطبه‌های نمازجمعه امروز قم که در مصلی قدس برگزار شد اظهار داشت: آیه ۱۲۴ و ۱۲۵ سوره توبه در خصوص رفتارهای خصمانه و نرم منافقان هشدار می‌دهد که به مؤمنان می‌گویند سوره‌های قرآن که نازل می‌شود کدامیک باعث افزایش ایمان شما شده است.

وی ادامه داد: لذا هرچه بر نزول آیات افزوده می‌شد بر نفاق منافقان افزوده می‌شد همان‌طور که بر ایمان مؤمنان افزوده می‌شد، نزول آیات الهی برای ظالمان خسارت می‌افزاید، نفاق بیماری صعب‌العلاج است و اگر شخص منافق به‌موقع به فکر نیفتند باحالت کفر از دنیا می‌رود.

امام‌‌ جمعه قم افزود: هر کسی نمادها و شعائر الهی را بزرگ بدارد در راه خدا است که از برترین آن‌ها شعائر حسینی است اربعین اسم رمز دوام و بقای حماسه حسینی برای آماده‌سازی ظهور منتقم جهان طراحی شده است، پیاده‌روی اربعین یک حرکت علیه دستگاه استکبار و کفر است و یک استغاثه جهانی به درگاه حق برای ظهور منجی عالم بشریت است.

سعیدی بیان داشت: اربعین یک حرکت جمعی به‌سوی امام و حجت خدا است و اربعین نسبت وسیع با مهدویت دارد امروز لبیک یا حسین همان لبیک یا مهدی است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از درس‌های مهم اربعین شناخت اسلام و حق در عصر حاضر است هنوز هستند کسانی که با همان شاخصه‌های قاتلان امام حسین (ع) در عصر حاضر فعالیت دارد از جمله آن‌ها آمریکا و هم‌پیمانانش، اسرائیل جنایتکار، منافقان منطقه و سازشکاران با رژیم مظلوم‌کش صهیونیستی که جز قاتلان اباعبدالله هستند و مورد لعن و نفرین هستند.

سعیدی اضافه کرد: ۳۰ مرداد روز جهانی مسجد نامگذاری شده جایگاه مسجد همواره بسیار ارزشمند است، به این علت این روز، روز جهانی مسجد نامگذاری شده که در ۳۰ مرداد صهیونیست‌های اشغالگر قبله اول مسلمانان مسجدالاقصی را به آتش کشیدند.

امام‌ جمعه قم تأکید کرد: رژیم صهیونیستی با توجه به عملکرد فاسد و تفکر مسمومی که دارد در قرآن مورد لعنت قرار گرفته، امروز مردم با خباثت اینها آشنا هستند اینها نه حرمت خدا را دارند نه حرمت پیامبران، نه حرمت کتاب خدا، نه حرمت مسجد و نه حرمت مردم را نگه نمی‌دارند.

وی در پایان گفت: نباید فریب تبلیغات پوچ رژیم صهیونیستی را  خورد و برای آزادی مردم غزه باید تلاش و دعا کرد.


انتهای خبر/170

 
لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/55035