printlogo


مدیر پارک علم و فناوری قم مطرح کرد:
موانع راه دانش‌بنیان‌های قم
کد خبر: 55052
مدیر پارک علم و فناوری قم نادیده گرفتن قانون جهش تولید را سد راه دانش‌بنیان‌های قم دانست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا»  خیرالله رهسپارفرد اظهار دشت: در حال حاضر حدود ۲۷۰ شرکت دانش‌بنیان در فضا‌های مختلف در سطح شهر قم مستقر هستند.

وی گفت: از این تعداد، بیش از ۱۰ شرکت در صف انتظار دریافت مکان جدید قرار دارند و ۲۰ شرکت دیگر نیز تقاضای افزایش فضای کاری داده‌اند.

مدیر پارک علم و فناوری قم با اشاره به پیگیری‌های متعدد پارک علم و فناوری قم بر اساس ماده ۶ بند «ب» قانون جهش تولید دانش‌بنیان از دستگاه‌های اجرایی استان، برای اختصاص فضای مازاد خود به این شرکت‌ها گفت: متأسفانه تاکنون هیچ‌یک از دستگاه‌ها همکاری نکرده‌اند و یا حتی فضای خالی خود را معرفی نکرده‌اند.

بازدید‌های میدانی نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از شرکت‌های دانش‌بنیان قم در ساختمان‌هایی با کاربری مسکونی و حتی ساختمان‌های قدیمی بدون آسانسور فعالیت می‌کنند؛ فضایی که به دلیل محدودیت شدید، امکان توسعه و گسترش فعالیت بسیاری از این شرکت‌ها را گرفته است.

این در حالی است که در مجموع، شرکت‌های دانش‌بنیان قم با بیش از دو هزار و ۶۰۰ نیروی متخصص و نخبه دانشگاهی فعالیت می‌کنند. کارشناسان معتقدند اگر به این شرکت‌ها بها داده شود، محصولات تولیدی آنها می‌تواند ارزش افزوده بالایی برای استان و کشور به همراه داشته باشد.




انتهای خبر/

 
لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/55052