رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشورادامه داد: یکی دیگر از مشخصات دوران بحران اقتصادی این است که با پدیده افزایش تقاضا برای مشاغل خرد و خانگی روبرو می شویم اما در این مشاغل نیز باید حمایت های مالی کافی از افراد انجام شود.
وی بر ضرورت ایجاد پیوند میان بخش دولتی، آموزشگاه های آزاد مهارت آموزی و بخش خصوصی تاکید کرد. واگذاری ساختمان ها و اماکن در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بخش خصوصی برای مدت معین (استیجاری) با هدف مهارت آموزی به متقاضیان می تواند به تقویت روابط میان دولت، بخش خصوصی و آموزشگاه های آزاد منجر شود.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: پارسال 57 پروژه و امسال 77 پروژه در این زمینه برای واگذاری به بخش خصوصی شناسایی و برای 44 فقره از این پروژه ها مجوز صادر شده است.
وی ادامه داد: طبق مفاد 27 و 5 قانون الحاق، ماده 27 ضوابط اجرایی و ماده 24 قانون مدیریت خدمات کشوری می توان ساختمان ها و امکان بدون استفاده را با هدف کسب درآمد، استفاده از منابع حاصل از واگذاری برای یکسان سازی حقوق بازنشستگان و کاهش هزینه ها به بخش خصوصی واگذار کرد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره سخنان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره واگذاری طرح های فنی- مهارتی به بخش خصوصی تصریح کرد: با واگذاری مدت دار اماکن بدون استفاده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بخش خصوصی می توان به توسعه مهارت آموزی در استان ها دست یافت.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/600 |