وی افزود: آییننامه رسیدگی به اموال مسئولان و همچنین طرح اعاده اموال نامشروع مسئولان در یک راستا است.
نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی تصریح کرد: در کمیسیون موضوع اعاده اموال نامشروع مسئولان تصویب و کلیات آن هم در صحن علنی به تصویب رسیده است. ضمن اینکه مجلس در حال تصویب قانون در این خصوص است اما آنچه آیتالله رئیسی و قوه قضاییه اعلام کردهاند آییننامه اجرایی است و این دو موضوع با یکدیگر قابل جمع نیستند.
کاظمی خاطرنشان کرد: آنچه در کمیسیون حقوقی و قضایی تصویب شده است مربوط به اموال نامشروع بوده و البته مرتبط با آییننامه رسیدگی به اموال مسئولان است.
وی با بیان اینکه بهتر بود هرچه سریعتر قانون اعاده اموال نامشروع مسئولان در کشور به تصویب رسیده و اجرا میشد، گفت: خلائی برای اجرای قانون مصوب سال ۹۲ در خصوص رسیدگی به اموال مسئولان و مدیران داشتیم که البته از اینکه آییننامه رسیدگی به اموال مسئولان با حضور آیتالله رئیسی در قوه قضاییه اعلام و اجرا شده است که امیدوارم اجرای این آییننامه مسائل سیاسی خلط نشود.
نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی افزود: امیدوارم مقامات قضایی که میخواهند آییننامه رسیدگی به اموال مسئولان را اجرایی کنند به این موضوع نگاه قضایی داشته و طوری رفتار و اقدام کنند که اینگونه برداشت نشود که اجرای این آییننامه علیه یک جریان سیاسی خاص است. البته قطعاً نظر ریاست عالی قوه قضاییه هم چنین نیست.
کاظمی گفت: نحوه اجرای آییننامه رسیدگی به اموال مسئولان بسیار مهم است و باید در مقام اجرا مالکیت که اسلام هم به آن اهمیت زیادی داده است محترم شمرده شود ضمن اینکه رسیدگیهای بدون حب و بغض و نگاه سیاسی بوده و از زوایه موضوع حقوقی به آن نگریست.
وی گفت: آیتالله رئیسی اجرای آییننامه رسیدگی به اموال مسئولان را به افراد با تجربه بسپارد و به نظرم قضات جوان برای اجرای این آییننامه مناسب نیست و حتی در استانهای مختلف باید قضات با تجربه و پخته این کار را انجام دهند که به نظرم منحصراً در استانها و رؤسای دادگستری میتوانند چنین وظیفهای را داشته باشند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/9906 |