به گفته وی، آمریکاییها بخش اعظم بندهای پانزدهگانه ذیل ماده ۴۲ فصل هفت را قبلاً اجرا کردند. لذا اکنون برخی اروپاییها موضوع توقف مقابل توقف را در ادامه برجام مطرح میکنند که در آن نوعی همراهی توسط آمریکا وجود دارد. لازم است که جمهوری اسلامی ایران هم طرحی تحت عنوان بازگشت در مقابل بازگشت را مطرح کند.
فلاحت پیشه توضیح داد: بارها گفتهام یکی از دلایلی که قفل دیپلماسی از طرف ایران باز نمیشود این است که فقط یک طرح را نفی یا انکار میکنیم. حال اینکه در دنیای دیپلماسی اگر کشوری پیشنهادی را رد کند باید در مقابل آن پیشنهاد سازندهتری بدهد. ما این کار را نمیکنیم. به همین دلیل لازم است در مقابل توقف به توقف طرح بازگشت به بازگشت را مطرح کنیم. البته که جمهوری اسلامی ایران این آمادگی را اعلام کرده و گفته که اگر طرف مقابل به اجرای تعهدات باز گردد ما هم آمادگی بازگشت به تعهداتمان را داریم.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین در تحلیلی از رفتارهای انگلیسیها در شرایط اخیر گفت: اولویت اصلی انگلیسیها تعیین تکلیف سرنوشت برگزیت است که تمام سیاست خارجیاش از جمله ایران را در این قالب میبیند. در این بین یک سری مقتضیات سنتی بین ایران و انگلیس وجود دارد که در برهه فعلی هم در این راستا به آن عمل میشود. به همین دلیل میتوان سیاست کج دار و مریز انگلیسیها را در این قالب گنجاند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/10967 |