وی افزود: هر فردی موجود حقیقی است و زندگی اجتماعی نعمتی است که به وی دادهشده و باید در دنیا به کمال برسد تا در آخرت جایگاه خوبی داشته باشد.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با اشاره به آیهای از قرآن کریم بیان کرد: هرکسی باید پاسخگوی اعمال خود باشد،باید خود را برای عالم ابدی بسازیم و مسئولیت اقداماتی که انجام میدهیم را بپذیریم و نتیجه اعمال خود را در آخرت میبینیم.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه معیار استفاده از زندگی اجتماعی سعادت ابدی است، تصریح کرد: زندگی اجتماعی ابزاری است که خداوند برای تکامل ما قرار داده ولی اینگونه نیست که هرگونه از زندگی اجتماعی استفاده کنیم به سود ما باشد بلکه همانند شمشیر دولبه است.
آیتالله مصباح یزی عنوان کرد: باید به این موضوع برسیم که چه اقدامی کنیم که در آخرت سعادتمند باشیم و این موضوع نخستین موضوعی است که عقل باید برای آن راهکاری داشته باشد.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) تصریح کرد: باید راه صحیح سعادت را با توکل به دین و اتکای به معارف الهی فرابگیریم چون نهتنها نیاز ما و خانواده است بلکه نیاز جامعه بشری است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بابیان اینکه در دانشگاههای کشور شبهاتی وجود دارد که باید بهخوبی پاسخگوی آنها باشیم، ادامه داد: ولی تا آنجایی که اطلاع دارم در زمینهٔ پاسخگویی به شبهات ضعف داریم، بسیاری از افراد احکام کلی را بهخوبی بلد هستند ولی در تشخیص اشتباه میکنند.
آیتالله مصباح یزدی تصریح کرد:چند سال مذاکرات برگزار شد ولی به نتیجهای نرسید، آمریکا و کشورهای اروپایی تنها به منافع خود فکر کردند و مذاکرهکنندگان کشورمان به این نتیجه رسیدند که طرف مقابل قابلاعتماد نیست.
وی خاطرنشان کرد: بخش دوم از تکالیف اجتماعی که هرکسی در دایره زندگی و محیط و ظرفیت عقلانی خود نیاز دارد که موضوعات را بشناسد همانگونه که وظیفه داریم حلال و حرام را بشناسیم، مسائل اجتماعی دارای پیچیدگیهای خاصی است.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/12470 |