وی با بیان اینکه تعداد کشتیهای خارجی صیادی در خلیج فارس از 2 فروند در سال 1387 به 120 فروند در سال 1398 رسیده است، افزود: تعداد این کشتیها در سال 1396 نسبت به سال 1395، 500 درصد افزایش داشته که ضابطهمند نیز نیست.
نماینده مردم بندرعباس در مجلس تصریح کرد: فانوس ماهیها و سایر ماهیهای با ارزش توسط کشتی های صیادی خارجی صید می شوند که با این کار ما شاهد کاهش صید و افزایش قیمت آبزیان و اعتراض صیادان بومی و سنتی هستیم.
مرادی با انتقاد از صادرات ماهیها به کشورهای چین، تایلند و ویتنام گفت: 35 فروند کشتی چینی در قالب قرارداد اجاره به شرط تملیک با شرکتهای ایرانی قرارداد دارند که نحوه صدور مجوز و میزان تخلفات آنها با برخوردهای قانونی صورت گرفته سنخیت ندارد.
وی اضافه کرد: تاکنون بیش از 5 هزار میلیارد تومان یارانه سوخت به کشتی های خارجی صیادی پرداخت شده است در حالی که دولت نمیتواند یک ریال یارانه نگهداری معلولان را بپردازد.
مرادی گفت: هیچ توافقنامهای نیز میان ایران و چین برای صیادی منعقد نشده و تمامی ارتباطات اقتصادی پنهانی بوده و شفافیت ندارد ضمن اینکه تمامی نیروهای کار در این کشتیها، فاقد مجوز کار در ایران بودهاند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/13221 |