خرمی تصریح کرد: از همین رو بسیاری از موسسات فعال انتشاراتی و چاپخانهداران با تعدیل نیرو و تعطیلی مواجه شدند و برخی از چاپخانه داران به سمت صنایع بسته بندی روی آوردهاند.
رئیس اتحادیه ناشران یادآورشد: ظرفیتهای بسیار خوبی در استان قم از حیث بازار نشر وجود دارد؛ وجود ۱۰۰ هزار طلبه و ۲۰ هزار طلبه خارجی ظرفیت عالی را برای چاپ آثار و کتب فراهم آورده است و کتب این میزان طلبه باید در قم تولید شود.
وی گفت: باید از این فرصت عالی در این جهت استفاده کنیم و امیدواریم که در نشست ایده یابی جهت توسعه صنعت چاپ و نشر بهترین روشها برای گسترش فضای نشر و رشد و تنوع بخشی به آن ایجاد شود.
خرمی با ذکر این مطلب که آمریکا سالانه ۱۵ میلیارد دلار درآمد را ازمحل انتشار کتاب دارد، تصریح کرد: از این حیث در دنیا رتبه اول را دارا است، انگلیس و چین رتبه های بعدی را به خود اختصاص داده اند، خوشبختانه ایران در آسیا نسبت به کشورهایی چون ترکیه و عربستان و عراق وضعیت بهتری دارد.
وی گفت: در حالی که مسئولان در حال خروج کاغذ از ارز دولتی به ارز نیمایی بودند خوشبختانه با دخالت به موقع قمی ها و همچنین عنایت آیت الله العظمی سبحانی این مساله فعال منتفی شده است زیرا اگر این اتفاق رخ می داد مشکلات مضاعف می شد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/13353 |