وی ادامه داد: هر اتفاق تخریبی در منطقه، به سهم خود میان کشورها فاصله میاندازد به همین دلیل بهطور طبیعی تحولات و اعتراضهای عراق نیز میتواند در این زمینه تاثیرگذار باشد.
وی اضافه کرد: این همایش برای تعامل میان جهان اسلام و برافراشتن پرچم صلح، توسعه، تمدن و آبادانی و ارائه برائت و بیزاری از حرکتهای افراطگرایانهای است که امنیت جهان اسلام و انسانها را به مخاطره انداخته است.
رییس پژوهشگاه علوم فرهنگ اسلامی ادامه داد: این همایش از سلسله همایشهایی است که پژوهشگاه علوم فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی با همکاری مراکز آموزشی و پژوهشی حوزوی و دانشگاهی در ذیل دبیرخانه گفتوگوهای اندیشمندان ایران و عرب، اقدام به برگزاری آنها میکند.
لک زایی، بابیان اینکه این چهارمین همایش است که در قالب گفتوگو میان اندیشمندان ایران و جهان عرب در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار میشود گفت: پیشازاین نیز همایشهایی در کشورهای عراق، تونس، قطر و لبنان توسط دفتر تبلیغات اسلامی با این موضوع ترتیب یافته است.
معاون پژوهش دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم افزود: دبیرخانه این همایش بیش از ۲ سال در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، فعال که در این مدت بیش از ۱۰۰ چکیده مقاله از اندیشمندان کشورهای مختلف به این دبیرخانه ارسال که از این تعداد ۶۰ چکیده پذیرفتهشده و ۵۶ مقاله به این همایش راه یافت.
وی گفت: این مقالهها در چهار کارگروه ادبیات و هنر معماری؛ توسعه، تمدن و چالشها؛ ارتباطات و رسانه و همچنین علم در جهان اسلام با حضور اندیشمندان مختلف جهان اسلامی مورد ارزیابی قرار میگیرد.
لک زایی ادامه داد: در این همایش اندیشمندانی از کشورهای ایران، الجزایر، عراق، سوریه، لبنان و عمان حضور دارند.
این همایش که صبح امروز در سالن همایشهای پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی قم آغازشده، روزهای سهشنبه و چهارشنبه در دانشگاه فردوسی مشهد ادامه مییابد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/14446 |