printlogo


آثار زیانبار تأخیر در ارائه توانبخشی به کودکان کم شنوا
آثار زیانبار تأخیر در ارائه توانبخشی به کودکان کم شنوا
کد خبر: 18056
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، گیتا موللی، عضو هیأت مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی ایران  در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس درباره ارائه خدمات توابخشی به کودکان کم شنوا با توجه به وضعیت شیوع کرونا، بیان کرد: ابعاد مالی شیوع کرونا بر حرفه‌های تخصصی از جمله شنوایی شناسی بسیار قابل توجه است.

وی ادامه داد: با توجه به ماهیت این ویروس و نوع خدمات رشته شنوایی شناسی به نظر می‌رسد لازم است شنوایی شناسان اجرای برنامه‌های آنلاین و اینترنتی ( از راه دور) را در برنامه کاری خود قرار دهند. بسیاری از امور مشاوره‌ای و تخصصی شنوایی شناسی می‌تواند به صورت آنلاین صورت گیرد و تله- ادیولوژی از سالها قبل در بسیاری از مباحث علمی این رشته جایگاه شناخته شده‌ای داشته است. 

عضو هیأت مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی ایران افزود: کارایی بالای توانبخشی از راه دور برای کودکان و بزرگسالان کم شنوا و ناشنوا در دهه‌های اخیر و در پژوهش‌های بسیار مورد تاکید قرار گرفته است.

موللی یادآورشد: هرگونه تاخیر در برنامه توان‌بخشی کودکان کم شنوا می‌تواند صدمات غیر قابل جبرانی به زبان، گفتار و همه یادگیری های این کودکان به دنبال داشته باشد. 

وی تاکید کرد: با توجه به طولانی شدن مدت قرنطینه به دلیل کرونا و ادامه آن لازم است همه مراکز توان‌بخشی برای ارایه خدمات توان‌بخشی و مشاوره‌های تخصصی آنلاین آمادگی لازم را بدست آورند و ادامه برنامه‌های توان‌بخشی کودکان را به صورت اینترنتی انجام دهند.

عضو هیأت مدیره انجمن علمی شنوایی شناسی ایران تصریح کرد: بسیاری از آموزش‌های تخصصی همکاران می‌تواند به صورت وبینار یا دیگر انواع آموزش‌های آنلاین ادامه داشته باشد و جامعه شنوایی شناسان تغییرات لازم در برنامه‌های روتین خود را در شرایط کرونا  به وجود آورد.

تله-ادیولوژی یا همان شنوایی شناسی از راه دور اکنون چاره ادامه خدمت به جامعه در شرایط کنونی است.




انتهای پیام/
لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/18056