وی با اشاره به اینکه بیماری دیابت با سیستم ایمنی بدن در ارتباط است، اظهار کرد: افرادی که از بیماری دیابت رنج میبرند بیش از سایرین توصیهها را در مقابل کرونا جدی بگیرند؛ متاسفانه شدت عوارض بیماری کرونا در افراد دیابتی به مراتب بیشتر از سایرین است.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه مرگ و میر در بیماران دیابتی بیشتر از افراد عادی است،گفت: افراد مبتلا به دیابت تا جائی که ممکن است باید سعی کنند خود در معرض ابتلا به بیماری قرار ندهند و از تردد در سطح و شهر و ارتباط با افراد مشکوک و یا آلوده به ویروس کووید ۱۹پرهیز کنند.
واشقانی کنترل دیابت و مصرف به موقع داروها توسط مبتلایان به دیابت را دومین راهکار موثر برای مقابله با ویروس کرونا ذکر کرد.
این فوق تخصص غدد و متابولیسم گفت: افراد دیابتی باید مراقبتهایی که برای کنترل قند و فشار خون نیز لازم است را به صورت مداوم انجام دهند.
عضو هیأت علمی دانشگاه پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: افرادی که قند خون خود را کنترل میکنند در معرض خطرات کمتری در مواجه با ویروس کرونا هستند.
وی به افراد مبتلا به دیابتی که در مقابل استفاده از انسولین مقاومت میکنند توصیه کرد: در صورت صلاحدید پزشک، تزریق انسولین به صورت موقتی به هیچ عنوان وابستگی ایجاد نمیکند و پس از خاتمه یافتن این بحران مبتلایان به دیابت میتوانند رژیمهای سابق خود را رعایت کنند.
واشقانی گفت: افراد دیابتی همانند سایر افراد جامعه توصیهها را بیش از پیش جدی بگیرند و مراقب سلامت خود خصوصا در روزهای شیوع اپیدمی کرونا باشند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/18111 |