وی اضافه کرد: در این طرح ۹۸ درصد جمعیت ساکن در روستاهای قم توسط کارشناسان خانههای بهداشت تحت پوشش قرار گرفتند و ۲ درصد باقیمانده نیز در مقطع کنونی ساکن روستا نیستند.
وی ادامه داد: کارشناسان مرکز بهداشت با مراجعه به درب منازل افرادی که تماس نزدیک با بیماران کرونایی داشتند، آنها را بهصورت حضوری غربالگری کرده و منازل این افراد را مورد گندزدایی میدهند.
به گفته باقریان، جمیعت روستایی قم ۸۲ هزار و ۲۴۹ نفر در قالب حدود ۲۳ هزار و ۵۰۰ خانوار میباشد.
وی بیان کرد: تمام اماکن عمومی روستاها از جمله امامزادهها، مساجد و حسینیهها تعطیل و اطلاعرسانی لازم برای اجرای دستورالعملهای وزارت بهداشت توسط صنوف مختلف انجامشده است.
وی با اشاره به اینکه وضعیت شیوع ویروس کرونا در روستاها بهتر از شهر قم است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه رفتوآمد ساکنان روستاها به شهرها کاهش قابلتوجهی یافته و اقدامات بهداشتی بهطور مرتب در حال انجام است، سطح روستاها پاکتر از شهر است.
معاون مرکز بهداشت قم افزود: کارشناسان این مرکز از طریق پمفلت و پوستر اطلاعرسانی مناسبی در سطح روستاها انجام دادهاند و در حال حاضر روستاییان اطلاعات خوبی در زمینه نحوه پیشگیری و رعایت اصول بهداشتی دارند.
به گفته وی، ۵۹ خانه بهداشت و ۱۴ مرکز روستایی در روستاهای قم فعال است که ۸۵ بهورز، ۳۰ پزشک و ۲۰ ماما در این مراکز مشغول به خدمت هستند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/18657 |