رئیس سازمان صداوسیما با بیان پیچیدگیهایی که ساخت سریالهای تاریخی به ویژه تاریخ معاصر دارد، گفت: این سریال بیانگر بخشی از تاریخی است که بسیاری از مردم هنوز آن را در ذهن دارند و هر کس برداشت متفاوتی از آن دارد.
وی افزود: این ویژگی کار را بسیار حساس میکند و پذیرش ساخت آن شجاعت میخواهد.
دکتر علی عسکری اهمیت موضوعات تاریخی را در هویت بخشی به مردم دانست و گفت: چنین آثاری تاریخ را با زبان هنر برای نسل امروز و آینده روایت میکنند از این رو بسیار ارزشمند هستند.
رئیس رسانه ملی حقیقت را راز ماندگاری یک پدیده هنری دانست و گفت: مقطع تاریخی تسخیر لانه جاسوسی و حوادث پیش و پس از آن حاوی حقایقی از ماهیت آمریکا است که شاید از بزرگترین حقایق تاریخی باشند.
دکتر علی عسکری با اشاره به روزهای آغازین انقلاب اسلامی و فعالیت سفارت آمریکا در کشور گفت: با وجود آنکه امام خمینی (ره) به ماهیت فاسد دولت آمریکا و ریشه فساد آنها واقف بود مطابق قواعد بین الملل با حضور سفارت این کشور مخالفتی نکرد تا زمانی که ماهیت کینه توزانه آمریکا با انقلاب اسلامی آشکار شد.
رئیس رسانه ملی آغاز دشمنی علنی آمریکا با ایران را از همان روزها و پس از تسخیر لانه جاسوسی دانست و گفت: آمریکا از حادثه تسخیر لانه جاسوسی سیلی محکمی خورد که از همان زمان تا امروز میکوشد به انقلاب ضربه بزند.
رئیس سازمان صداوسیما قدرت آمریکا را در منطقه و جهان رو به افول دانست و از جنبههای مختلف به اوضاع فعلی این کشور در دنیا پرداخت. او تنها مزیت نسبی آمریکا در دنیا را اینترنت برشمرد که این دولت امروز برای مقاصد شومش از آن بهره میبرد.
دکتر علی عسکری بابیان اینکه ما امروز در معرض تهدید انحصار اینترنتی آمریکا هستیم، تأکید کرد: همانطور که جوانان ما در تسخیر لانه جاسوسی در آن سالها توانستند این کشور را مغلوب کنند امروز باید با از بین بردن این مزیت نسبی و به دست گرفتن ابتکار عمل، دشمن را از پای درآورند.
رئیس رسانه ملی در حاشیه این بازدید در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص وظایف جوانان امروز در مقابله با دشمن گفت: جوانان امروز باید در وهله اول دشمن و دسیسههای آن را بخوبی بشناسند و با درکی عمیق از جنگ نرمی که برای ما تدارک دیده شده، هوشیارانه عمل کنند.
گفتنی است تولید سریال تلویزیونی «نفوذ» از حدود ۱۱ ماه قبل آغاز شده و تا کنون هزار و ۳۰۰ دقیقه از آن تصویر برداری شده است. این سریال در ۴۰ قسمت ۴۵ دقیقهای از شبکه یک سیما روی آنتن میرود و بنا به گفته علی اکبری تهیه کننده این سریال حدود ۷۰۰ دقیقه از آن هنوز تصویربرداری نشده است. این سریال در لوکیشنهای متعددی در تهران، مریوان، اصفهان، چالوس و... تصویر برداری شده است. جواد شمقدری نویسنده و کارگردان این سریال حدود ۴ سال برای تحقیق و پژوهش این سریال کار کرده است. شهریار بحرانی نیز در این سریال در کنار شمقدری است و تدوین آن را برعهده گرفته است. در این بازدید رئیس رسانه ملی، شاهد ضبط سکانسی از سریال شد که مربوط به اتاق جلسات شیشهای سفارت آمریکا بود.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/1899 |