printlogo


حذف جریمه و کروکی‌ کاغذی در دستور کار پلیس راهور
حذف جریمه و کروکی‌ کاغذی در دستور کار پلیس راهور
کد خبر: 19283
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، سردار سید کمال هادیانفر درباره اجرایی شدن حذف جریمه و کروکی های کاغذی که قرار بود اسفند سال ۱۳۹۸ انجام شود، اظهارداشت: یکی از برنامه هایی که به صورت جدی در پلیس راهور علاوه بر برنامه هایی از جمله کاهش تصادفات، مدیریت صحیح ترافیک و ارائه خدمات مطلوب، انجام می شود؛ تحول سیستمی در حوزه هوشمند سازی پلیس در این بخش است که البته اقدامات گسترده ای در این حوزه صورت گرفته است.

وی ادامه داد: حذف جریمه و کروکی های کاغذی منجر به صحت کار و کاهش هزینه های دولت و مردم می شود که این اقدام از موضوعات جدی پلیس است.

این مقام ارشد انتظامی افزود: حدود ۶ هزار دست افزار در کشور به همین منظور در اختیار ماموران پلیس قرار گرفته و تقریبا درصد زیادی از همکارانم در پلیس راه های شهرها و پلیس راه از دست افزارهای هوشمند استفاده می کنند که از طریق این دست افزارها نسبت به وضعیت راننده و وسیله نقلیه مطلع می شوند.

رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: در اعمال جریمه دستی چنین مزیتی وجود ندارد اما با الکترونیکی شدن جریمه و کروکی ها، کافی است شماره پلاک را وارد سیستم کنیم تا تمام اطلاعات وسیله نقلیه در دست افزار پلیس رویت شود و دیگر نیازی نیست که بقیه موضوعات مرتبط به خودرو را وارد کنند یا با وارد کردن کد ملی یا شماره گواهینامه به راحتی اطلاعات خودرو در اختیار پلیس قرار می گیرد.

سردار هادیانفر افزود: از طریق دست افزارها می توان بیمه خودروها را چک کرد و از معتبر بودن آن مطمئن شد البته اطلاعات دیگری نیز از جمله مسروقه یا توقیفی بودن خودرو نیز در اختیار افسر پلیس راهور قرار می گیرد.

وی به موضوع کرونا و اختلال در برنامه ریزی ها، اشاره و بیان کرد: البته این ویروس نه تنها در برنامه ریزی پلیس بلکه در برنامه ریزی دنیا اختلال ایجاد کرده اما خیلی زود تجهیزات مرتبط به این موضوع کامل می شود و به تعهدی که به مردم داده ایم، عمل خواهیم کرد.

رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه به زودی سیستم الکترونیکی شدن جریمه و کروکی ها در کشور به صورت یکپارچه انجام می‌شود، گفت: از اقداماتی که براساس مصوبات مجلس شورای اسلامی صورت گرفت این است که جریمه ها را بلافاصله به صورت پیامک به افرادی که تخلف کرده اند، اطلاع رسانی کنیم که بدانند در کجا و به چه دلیلی جریمه شده اند از این طریق اقدام پیشگیرانه صحیح اتفاق می افتد و همچنین هموطنان از میزان جریمه خود مطلع می شوند تا مشمول بحث دو برابری شدن جرایم نشوند.

سردار هادیانفر افزود: اکنون در سراسر کشور بیش از ۹۰ درصد جریمه ها با سیستم دست افزار انجام می شود هر چند با پانچ دستی نیز پیامک به هموطنان ارسال می شود اما دست افزارهای پلیس بلافاصله جریمه ها را ارسال می کند.

وی درباره حذف کروکی های دستی، گفت: دوره آزمایشی آن سپری شده و به دنبال تامین تجهیزات در این زمینه هستیم تا کروکی ها الکترونیک شوند. 

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: در مرحله اول کروکی های سازشی را تحت شبکه، اجرایی می کنیم که در این سیستم مختصات اطلاعات به صورت دقیق در اختیار پلیس قرار می گیرد و همچنین از کروکی های تقلبی و کلاهبرداری در این بخش جلوگیری می شود و صحت بخشی که در این زمینه وجود دارد بسیار بیشتر از کروکی های دستی و زمان بر است که با تامین تجهیزات مورد نیاز جریمه و کروکی های الکترونیکی تا نیمه اول امسال اجرایی می شود. 




انتهای پیام/
لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/19283