printlogo


۵ ترفند کاربردی برای جلوگیری از هک شدن تلفن همراه
 ۵ ترفند کاربردی برای جلوگیری از هک شدن تلفن همراه
کد خبر: 22444
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، بسیاری از کاربران در حساب‌های شبکه‌های اجتماعی به طور مداوم هک می‌شوند که برای آن‌ها یک سرقت هویت است و باعث افشای اطلاعات مهمی می‌شود که اغلب این اطلاعات مربوط به داده‌های موقعیت مکانی و همچنین اطلاعات تصویری مانند عکس و فیلم است. گاهی اوقات این هک‌ها در نتیجه عدم مراقبت کاربران از حساب‌هایشان رخ می‌دهد که ممکن است شامل حساب‌های بانکی باشد و بسیار خطرناک است. سرقت هویت می‌تواند به هکر امکان افتتاح حساب کارت اعتباری به نام شما یا ایجاد حساب در شبکه‌های اجتماعی با استفاده از عکس‌های شما را بدهد. کاربران می‌توانند با انجام برخی از تنظیمات امنیت گوشی خود را بالا ببرند و از هک شدن دستگاه خود جلوگیری کنند.

۱) تنظیمات امنیتی خود را افزایش دهید

با استفاده از رمز عبور یا گذرواژه قوی، همیشه از تلفن هوشمند خود یا هر برنامه دیگری که می‌تواند به اطلاعات شخصی حساس شما دسترسی پیدا کند، محافظت کنید یا از احراز هویت بیومتریک مانند Touch ID یا Face ID استفاده کنید؛ یا ویژگی 2FA را که برخی از برنامه‌ها در سیستم عامل خود اجازه می‌دهند، از این طریق فعال کنید. تلفن کاربران در صورت گم شدن یا سرقت از یک لایه امنیتی اضافی برخوردار است. از جمله عادت هایی که باید انجام دهید این است که بلوتوث را خاموش کنید؛ علی‌الخصوص وقتی که در مکان‌های عمومی هستید زیرا این امر موبایل را در برابر حملات مضر آسیب پذیر می‌کند.

۵ تنظیماتی که باید در تلفن خود فعال کنید تا از هک شدن آن محافظت شود

۲) رمزهای عبور قوی ایجاد کنید

برای ایمن نگه داشتن پرونده‌ها در اینترنت باید گذرواژه های قوی ایجاد کنید تا امکان هک شدن آن‌ها وجود نداشته باشد و رمز عبور باید متشکل از عناصر مختلف شامل حروف و اعداد باشد و باید تا حدی طولانی باشد.

۳) استفاده از احراز هویت دو عاملی

هنگام انجام احراز هویت دو عاملی برای باز کردن پرونده‌ها هر بار، تلفن از کاربران می‌خواهد که در هر مرحله یک گذرواژه اختصاص دهند و بدون این رمزها پرونده‌ها باز نمی‌شوند و نفوذ به آن‌ها دشوار می‌شود.

۵ تنظیماتی که باید در تلفن خود فعال کنید تا از هک شدن آن محافظت شود

۴) عدم اجرای تصادفی پرونده‌ها یا برنامه‌ها

کاربر نباید هر آنچه را که از طریق پیامک یا ایمیل به تلفنش ارسال شده است، بدون بررسی دقیق منبع باز کند، حتی اگر توسط شخصی که می‌شناسد ارسال شده است و مخاطب ناشناخته باشد و یا اگر پیام به کاربران اخطار فوری داد، پاسخ ندهند یا هر لینکی را باز نکنند.

۵) تلفن را مرتبا به روز کنید

به روز نگه داشتن تلفن همراه علاوه بر اینکه پرونده‌ها را به روشی عادی باز نگه می‌دارد، ضمن رفع خطاها و رفع مشکلات امنیتی و حریم خصوصی، از کاربران در برابر آسیب‌پذیری‌های امنیتی محافظت می‌کند.




انتهای پیام/


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/22444