printlogo


پیگیر حضور جدید بانوان خبرنگار قمی در عرصه‌ها مختلف هستیم
پیگیر حضور جدید بانوان خبرنگار قمی در عرصه‌ها مختلف هستیم
کد خبر: 23986
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم گفت: همان‌طور که تمام مسئولان نظام بر حضور فعال و مفید بانوان در عرصه‌های مختلف تاکید دارند، ما نیز پیگیر حضور بانوان هستیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، موسی حسینی کاشانی روز شنبه در مراسم تکریم از بانوان خبرنگار عضو خانه مطبوعات قم به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س) و روز زن، افزود: خانه مطبوعات توجه ویژه‌ای به بانوان شاغل در عرصه رسانه دارد و امیدواریم همه بتواتیم در راستای فرمایشات حضرت زهرا(س) حرکت کنیم.

وی اضافه کرد: انتظار می‌رود خانه مطبوعات پویا و فعال باشد و بتواند مطالبات اعضا را پیگیری نماید و با توجه به این‌که با رای خبرنگاران تشکیل شده، از حمایت اداره کل ارشاد بهره‌مند است.

وی با تاکید بر حفظ انسجام و هماهنگی بین خبرنگاران‌، ادامه داد: پیگیری حضور جدی و موفق بانوان در عرصه‌های مختلف و تمام ارکان نظام مورد تاکید است.

حسینی کاشانی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی‌هایی در خانه مطبوعات با مدیریت جدید انجام شده و به نظر می‌رسد با تعیین اولویت‌ها و شاخص‌هایی که مدنظر است، با حرکت بر مبنای هدف‌گذاری شده،‌ به اهداف دست پیدا کنیم.

وی گفت: باید تلاش کرد و جدیت به خرج داد و برای رسیدن به هدف بسترها را مهیا نمود.

وی با تاکید بر این‌که در برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری باید به اولویت‌ها توجه بیشتری کرد، ادامه داد: وضعیت نیروی انسانی، معیشت، جایگاه اهالی رسانه، ضمانت لازم برای پیگیری مطالبات از جمله اولویت‌های پیگیری مشکلات خبرنگاران است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد قم گفت: پس از تعیین اولویت‌ها، ‌باید مجموعه مسئولان استان را نسبت به برنامه و هدف توجیه کنیم و در راستا باید ظرفیت‌ها را تجمیع کنیم تا به نتیجه برسیم.

وی افزود: همان‌طور که با تکیه بر بیانیه گام دوم انقلاب می‌توانیم به اهداف خود برسیم، ما نیز برای مطبوعات باید بیانیه گام دوم بنویسم و بدانیم مسیر حرکت مطبوعات به کدام سمت است.

وی افزود: به‌طور حتم کمیته بانوان خانه مطبوعات می‌تواند کمک کند تا کلیت بیانیه گام دوم مطبوعات به‌ویژه در زمینه حضور بانوان در عرصه رسانه طراحی شود.

حسینی کاشانی بیان کرد: رسانه جایگاهی خاص دارد و نمی‌شود با معادلاتی که خیلی جاها تعریف می‌کنند، این شغل را تعریف کرد؛ خبرنگاری عشقی در وجود آدم است و شما خبرنگاران به‌عنوان چشم مردم محسوب می‌شوید.

وی اضافه کرد: خبرنگاران نیروهای مفید جامعه هستند که علی‌رغم همه مشکلات و کمبودها، فعالیت حرفه‌ای خود را انجام می‌دهند.

استان قم با داشتن ۳۸۵ رسانه چاپی و برخط دارای مجوز، کمی بیش از سه درصد تمام رسانه های دارای مجوز کشور را در اختیار دارد؛ از این تعداد ۲۸۴  رسانه چاپی و ۱۰۱ رسانه برخط است.

هم اکنون ۶ روزنامه، ۱۶ هفته نامه، ۴ دوهفته نامه، ۱۹ ماهنامه، ۸ دوماهنامه، ۹۰ فصلنامه، ۱۳۸ دوفصلنامه، ۳ سالنامه از استان دارای مجوز فعالیت می‌باشند؛ ۳ خبرگزاری و ۶۲ پایگاه خبری از قم مجوز فعالیت گرفته‌اند.

از ۳۴ مجوز فعالیت خبرگزاری در کشور، دفتر مرکزی ۳ خبرگزاری در قم است، ضمن این‌که ۲۰ خبرگزاری و ۲۵ روزنامه سراسری نیز در قم دارای دفتر نمایندگی هستند.

حدود ۱۵۵ خبرنگار آقا و خانم در قم عضو اصلی خانه مطبوعات و ۵۰ نفر عضو افتخاری هستند.




انتهای پیام/


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/23986