در ادامه برخی از کارهایی که هنگام استفاده از اینترنت نباید انجام داد را آورده ایم:
این کار خطرناکترین کاری است که میتوانید انجام دهید تحقیقات نشان میدهد ضمیمه نامههای ایمیل، وسیله انتشار کرمها و ویروسها هستند.
نصب برنامههایی مانند ابزارهای اشتراک فایل (Limewire، Azureus و سایر سرویس گیرندههای Bit Torrent)، بارگیری غیرقانونی خلاف است و مانند پیوستهای ایمیل، به سادگی فایلهای بد را به رایانه شما وارد میکند.
در حالی که عیب یابی از برنامهها یکی از موارد خوب است، ولی کار رایانه را کند میکند، بسیاری از کاربران آنتی ویروس یا فایروال خود را خاموش میکنند. مشکل این است که آنها فراموش میکنند دوباره آنها را روشن کنند و درگیر مشکلاتی میشوند.
اگرچه ممکن است اکثر افراد بدانند که نباید پیوستهای ایمیل را باز کنند، اما بسیاری از آنها نمیدانند که خطرات ممکن است در خود ایمیل نیز وجود داشته باشد. نامههای HTML یا نامههای حاوی عکسهای جاسازی شده به همان اندازه خطرناک هستند. تصاویر و PDFهای جاسازی شده میتوانند حاوی کدهای مخربی باشند که مضر است؛ بنابراین مطمئن شوید که هیچ نامهای را ناخواسته باز نمیکنید.
سایتهای قمار و سایتهایی که محتوای غیرقانونی دارند، همان سایتهایی هستند که نرم افزارهای مخربی را روی رایانه شما نصب میکنند.
خیلی به همکلاسی و همکاران خود اعتماد نکنید. نام کاربری و رمز عبورتان را برای خودتان نگه دارید. افشای آن بدان معنی است که شما حقوق، اطلاعات بانکی، اطلاعات ثبت نام کلاس و ... را افشا میکنید!
مرورگرها به سرعت در حال تبدیل شدن به برخی از آسیب پذیریهای بزرگ در محاسبات هستند. نرم افزارهای تبلیغاتی و جاسوسی به طور خاص برای سواستفاده از اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس نوشته شدهاند؛ بنابراین از گشت و گذار در سایتهایی که آنها را نمیشناسید خودداری کنید و به سایتهایی که به آنها اعتماد دارید پایبند باشید.
شبکههای بی سیم به دلیل مشترک بودن در معرض خطرهای بزرگی هستند. فردی که روبروی شما نشسته میتواند یک هکر باشد و رمز ورود شما را بدزدد. حتماً فایروال را روشن بگذارید و از ارسال رمز عبور خودداری کنید. فقط از شبکههای بی سیم رمزگذاری شده استفاده کنید، زیرا سطح حفاظت بالاتری را ارائه میدهند.
ممکن است در حین تایپ و پر کردن فرم هیچ کس پاسخهای شما را نبیند. اما این مانع از جمع آوری اطلاعات شما نمیشود، یک keylogger (برنامه یا دستگاهی که تمام سکته مغزی شما را ثبت میکند) وجود دارد که همه چیز را نگه میدارد. سعی کنید همه موارد حساس را روی رایانه خود نگه دارید و آن را از کامپیوترهای عمومی دور نگه دارید.
سایتهایی مانند مای اسپیس و فیسبوک برای سارقان و استالکرها رویایی است. آنها به هر کسی امکان جمع آوری اطلاعاتی درباره شما را میدهند که این ممکن است به سرقت هویت شما کمک کند. قبل از ارسال هرگونه اطلاعات حساس یا آسیب رسان در این سایتها، دو باره فکر کنید.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/25448 |