این متخصص گوارش هشدار داد: نوشیدنیها باید در دمای بالاتر از ۳۷ درجه نوشیده نشود، در غیر این صورت خطر بالقوهای برای بدن به وجود میآورند، زیرا میتوانند باعث سوختگی میکروبی غشای مخاطی دهان و مری شوند.
او توضیح داد که استفاده از نوشیدنیهای گرم باید با احتیاط صورت گیرد، به خصوص در مورد چای به دلیل تاننهای موجود در چای، با هر مادهای نباید ترکیب شود.
تانن همان مادهای است که باعث میشود وقتی میوههای نرسیده را میخوریم در دهانمان احساس گسی کنیم. تانن با طعم تلخ و گسی که ایجاد میکند آفات را از گیاه دور نگاه میدارد.
او در ادامه گفت: "تاننها به عنوان مثال در چای، دارای خواص سیاه کننده در چای هستند و بسیاری از محصولات در ترکیب با چای داغ طعم ناخوشایندی ایجاد میکنند، که تانن علت ان است. علاوه بر این، اگر غذاهای چرب با چای داغ بالاتر از دمای بدن خورده شود، مقدار زیادی چربی به بدن وارد میشود که میتواند تأثیر منفی بر بدن داشته باشد".
از سوی دیگر افزودن عسل در چای داغ باعث از بین رفتن خواص عسل میشود.
گفتنی است که عسل در مایعات بالای ۴۵-۴۰ درجه خاصیتی ندارد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/26044 |