وی کارنامه موفق تکیه بر دانشگاهیان در امور دفاعی، هستهای، پزشکی و موارد دیگر را یادآور شد و افزود: دانشگاه کانون تجمع نخبگان هر جامعه است و در برابر جامعه مسئولیت دارد، لذا باید در برابر مسائل اجتماعی-فرهنگی، زیستمحیطی، کم آبی و سایر مسائل کشور هم دانشگاه مواضع فعال اتخاذ کنند.
رستمی دومین کار ویژه دانشگاه را تربیت قوه عاقله و مدیران و مسئولان و شهروندان مطلوب ذکر کرد و گفت: حدود نیمی از جوانان کشور در تأثیرپذیرترین مقطع عمر خود وارد دانشگاهی میشوند که ما مدیران آن هستیم و فرصت عظیم اثرگذاری و شکلدهی به جریان اصلی نسل آینده کشور در فضاهای دانشگاهی در اختیار ماست که باید نهایت بهرهبرداری صورت گیرد.
حجتالاسلام والمسلمین رستمی افزود: جوان در دانشگاه باید درس زندگی بگیرد و ما باید از دانشجویان انسانهای بهتری بسازیم. شاهد هستیم که بسیاری از جوانان مراتب بالایی در علم کسب کردهاند اما بامهارتهای زندگی فردی و اجتماعی آشنا نیستند و این نقش دانشگاه است که هر دو را پا بهپای هم پیش ببرد.
عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی، کار ویژه دیگر دانشگاه را تحول دائمی و گذر از مصرفکنندگی به تولیدکنندگی علم دانست و گفت: در بسیاری از عرصهها دارای مقامهای نخست جهان و از صادرکنندگان محصولات علمی به کشورهای پیشرفته هستیم اما این فرایند را از طریق فرصت و انگیزه دادن به دانشجو باید به سایر عرصهها نیز تسری داد و هدف دشمن که ناامید کردن جوانان نسبت به آینده است را ناکام گذاشت.
حجتالاسلام والمسلمین رستمی با اشاره به سند جامع دانشگاه اسلامی که مجموعههای اصلی آموزشعالی کشور و شورایعالی انقلاب فرهنگی در تدوین آن نقش داشتهاند، از روسای دانشگاهها خواست تا در دانشگاههای خود درباره آن بحث کنند و راهکارهای عملی برای اجرایی نمودن آن ارائه دهند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/2779 |