تولیت سابق حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) در گفتگو با قم فردا :
ظرفیت های قم به برکت حضور حضرت معصومه(س) تبلور پیدا کرد
کد خبر: 29378
تولیت سابق حرم مطهر حضرت معصومه(س) با اشاره به اینکه حضرت معصومه(س) با ورود خود به قم شرافتی به آن داد، گفت: ظرفیت های قم به برکت حضور حضرت فاطمه معصومه(س) تبلور پیدا کرد.
آیت الله مسعودی خمینی در گفتگو با خبرنگار قم فردا ضمن تبریک سالروز ورود با برکت فاطمه معصومه(س) به قم اظهار داشت: حضرت معصومه(س) با ورود خود به قم شرافتی به این شهر داد.
وی ادامه داد: حضرت فاطمه معصومه(س) از کسانی است که در راه ولایت از مدینه تا قم با تمام سختی هایی که وجود داشت آمدند و در تلاش بودند که از قم به مرو بروند.
این استاد حوزه با اشاره به اهداف ظاهری و باطنی این سفر، گفت: دیدار حضرت معصومه(س) با امام رضا(ع) یکی از جهات ظاهری سفر بود اما حضرت فاطمه معصومه(س) در مسیر مدینه تا مرو برای اسلام تبلیغ می کرد و امام زمان خود را به مردم معرفی می کرد که این جهت دیگری از این سفر بود.
وی خاطرنشان کرد: از ائمه های قبل بسیار در خصوص وضعیت قم و حضور حضرت معصومه(س) در این شهر گفته شده بود.
حجت الاسلام مسعودی خمینی با اشاره به اینکه حضرت معصومه(س) اسلام، قرآن و ولایت را در قم معرفی کرد، بیان داشت: به برکت حضور حضرت فاطمه معصومه(س) در قم حوزه علمیه در آن ساخته شد و علمای بسیاری در آن تربیت یافتند.
وی در ادامه به کرامتی از حضرت معصومه(س) اشاره کرد و گفت: کرامات حضرت معصومه(س) بسیار است که در کتاب ها آورده شده است اما نمونه جالبی را که خودم از حضرت آیة الله بهجت شنیدم نقل می کنم: ایشان به بنده فرمودند: مطلبی هست که فقط به تو می گویم تا بدانی در چه موقعیتی قرار داری. بعد فرمود: گاهی اوقات حضرت رضا(ع) برآورده شدن بعضی حاجت ها را به حضرت معصومه(س) ارجاع می دهند. همین روزها آقایی پیش من آمد و گفت: حاجتی داشتم به خدمت امام رضا(ع) مشرف شدم و عرض حال کردم به من گفته شد باید به قم پیش حضرت معصومه(س) بروی. رفتم قم و آنجا حاجتم برآورده شد. بعد فرمودند: مواظب باش ببین کجا هستی، در حرم حضرت معصومه(س) ملائکه ای هستند ناظر بر اعمال و رفتار کسانی که آنجا می روند.
وی عنوان داشت: حضرت امام خمینی(ره) مقید بودند که روزهای چهارشنبه بعد از درس به حرم مطهر مشرف شوند. نکته ای که من مشاهده کردم این بود که ایشان مقید بودند از پایین پای حضرت وارد می شدند و نزدیک ضریح زیارت و دو رکعت نماز می خواندند و از همان پایین پا برمی گشتند و هیچ وقت بالاسر نمی رفتند، گویا این کار را نوعی بی احترامی به حضرت می دانستند.