منتظری بخشی دیگر از خدمات این مرکز را در زمینه اورولوژی دانست و افزود: به روزترین تجهیزات استان در بخش اورولوژی و انجام سیستوسکوپی، یوتروسکوپی درمان سنگ های کلیوی و… از خدمات شایان ذکر در این بخش می باشد.
وی افزود: میانگیـن نرخ ناباروری در جهــان ۱۵ درصد اســت، عددی که در ایــران به ۲۲ درصدد هم می رسد؛ با توجه به آمار جمعیت حدود ۸۴ میلیون نفری ایران شامل ۲۶ میلیون زوج است و اگر حداقل درصد ناباروری هم را در نظر بگیریم حدود چهار میلیون زوج نابارور در کشور داریم.
منتظری تصریح کرد: با توجه به کاهش چشم گیر رشد جمعیت کشور به خصوص در استان قم یکی از مسائلی که می تواند به عنوان مسکن سریع الاثر در رشد جمعیت موثر باشد درمان ناباروری است.
وی گفت: نگاه متفاوت و دقیق به مساله درمان ناباروری ازجمله کنترل استرس زوجین با حضور تیم روانشناسی مجرب و در کنار تصحیح تغذیه و حضور کادر پزشکی مجرب باعث ایجاد موفقیت های کم نظیر در درمان نازایی در این مرکز گردیده است و این ثبت میزان موفقیت باروری ۵۴ درصد در عمل ìcsi (میکرواینجکشن) می باشد.
وی خاطرنشان کرد: در طی یک سال فعالیت ۱۳۰۸ پرونده تشکیل و ۴۱۸ عمل در کلینیک طهورا انجام شده است.
منتظری تصریح کرد نگاه مدیریتی این مجموعه درمانی از ابتدای تاسیس این بوده است که مراجعین دغدغه ای در زمینه تامین مخارج درمان نداشته باشند از این رو علاوه بر انعقاد قرارداد با کلیه بیمه های پایه از جمله تامین اجتماعی ، سلامت ، نیروهای مسلح با سندیکای بیمه تکمیلی که مشمول کلیه بیمه تکمیلی می گردد قراردادی منعقد گردیده است.
وی افزود: با این وجود مرکز طرح پرداخت ۱۲ قسط در ارایه خدمات درمانی را در دستور کار قرار داده است.
وی از راه اندازی نخستین کلنیک درمان ناباروری طب سنتی و مکمل در سال آینده خبر داد و افزود: این کلنیک به عنوان اولین کلینیک تخصصی طب سنتی و مکمل در زمینه درمان ناباروری که در طرح مطالعاتی شش ماهه با حضور متخصصین طب سنتی، طب سوزنی، همیوپاتی و… در کنار متخصصین زنان و ناباروری طراحی گردیده است.
منتظری یکی دیگر از دستاوردهای این مرکز را طراحی مرکز فرزند آوری سالم دانست و افزود: این مرکز یکی دیگر از خدمات شایان مجموعه درمانی طهورا به مردم است که با یاری خدا در آینده ای نزدیک راه اندازی خواهد شد.
وی افزود مرکز فرزند آوری سالم با تاکید بر مراقبت های لازم قبل از اقدام به بارداری و حین بارداری در نظر دارد از میزان ابتلای فرزندان به ناهنجاری های ژنتیکی و تولد نوزادان ناسالم بکاهد.
وی با بیان اینکه فعالیت های این مرکز مبتنی بر پژوهش های کاربردی می باشد، گفت: خوشبختانه علیرغم فشار زیادی که در توسعه و راه اندازی مرکز وجود داشت شورای پژوهش مرکز در سال جاری با هدف انجام پژوهش های کاربردی و حمایت از پایان نامه های دانشجویی راه اندازی گردیده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: خدمات این مرکز در بخش های مورد اشاره همه روز به جز در ایام تعطیل قابل دسترس عموم می باشد و هم چنین تلفن ۰۲۵۳۲۰۰۰ برای کسب اطلاعات بیشتر در خدمت مردم می باشد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/31481 |