وی افزود: متأسفانه در اعصار اخیر جریانهای انحرافی و ساختگی دینی و مذهبی موجب گمراهی گروههایی از انسانها شدهاند.
رئیس قطب تعمیق ایمان دینی و مقابله با فرق انحرافی دفتر تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: در دنیای غرب پس از بازگشت دین و معنویت نسخههایی با این عنوان پیچیده شده که آنها هم مسیرهای انحراف را به روی بشر گشودند؛ متأسفانه امروز میبینیم این جریانهای نوظهور معنوی تعداد زیادی از جوانهای ما را هم درگیر خود کردهاند.
وی نسخههای نوظهور معنویت را تقلبی دانست و گفت: اگر این فرقهها مورد موشکافی قرار گیرند دیده میشود که برخی آداب و سنن آنها برگرفته از اسلام راستین بوده تا ظاهر دینی به خود گیرند.
حجت الاسلام والمسلمین سبحانی تصریح کرد: در همایش نخست نگاه ما نگاه نقدی و سلبی بود و به دنبال آسیب شناسی جریانهای معنوی نوظهور بودیم؛ اما در همایش دوم به دنبال مطالعات تطبیقی هستیم که این روش امروز در دنیا به عنوان یک شیوه علمی مقایسهای پذیرفته شده است.
رئیس بنیاد امامت، با اشاره به جلسات مکرر شورای علمی دومین همایش معنویتهای نوظهور و معنویت اسلامی افزود: مطالعات تطبیقی در حوزه معنویت اسلامی با مقایسه بین آن و آخرین معنویتهای رایج در دنیا اولین حرکت با این روش در جهان اسلام است.
دبیر دومین همایش ملی معنویتهای نوظهور و معنویت اسلامی بیان داشت: معنویت مهمترین مسئله فرهنگی دنیای امروز میباشد و این همایش میتواند مشارکت خوبی در پاسخگویی به سوالات مرتبط با این موضوع بویژه برای جوانان به ارمغان آورد.
وی گفت: این همایش از دو بعد علمی و عملی برخوردار است؛ از آنجا که مسئله معنویت از مهمترین مسائل جامعه میباشد همایشهای اینچنینی زمانی میتوانند ثمربخش شوند که هردو بعد نظری و عملی را مورد توجه قرار دهند.
حجت الاسلام والمسلمین سبحانی اظهار کرد: شورای علمیای که طراحی این همایش را بر عهده داشته متشکل از اساتید مبرز حوزه و دانشگاه است؛ این اساتید علاوه بر فعالیت در فضای آکادمیک و علمی از مشاوران و کارشناسان این عرصه در سطح اجتماعی نیز میباشند.
شایان ذکر است: در پایان این نشست از پوستر و لوگوی دومین همایش ملی معنویتهای نوظهور و معنویت اسلامی رونمایی شد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/31719 |