وی افزود: نظام تربیتی مدنظر معاونت فرهنگی تربیتی المصطفی در ۱۳ ساحت مختلف طراحی شده که حاصل تحقیقات علمی بوده و به ابعاد روحی و رفتاری طلاب به طور متوازن میپردازد.
حجت الاسلام سنگی خاطرنشان کرد: برای تحقق این نظام تربیتی اساتید مبرزی نیاز است؛ برای این کار با ۴۰۰ استاد تربیتی ارتباط برقرار کرده و آنان را به اجرای نظام نامه دعوت نموده ایم.
وی، عامل انسانی را مهمترین عامل در زمینه تربیت دانست و گفت: این موضوع را به جهت اهمیت بالایی که داشت محور فعالیتها و برنامههای معاونت فرهنگی تربیتی المصطفی در هفته تربیت قرار دادیم.
مدیرکل تربیتی جامعة المصطفی العالمیة، تصریح کرد: تقدیر از کارگزاران نمونه یکی از برنامههای ما در هفته تربیت خواهد بود؛ این کار میتواند به تقویت انگیزه آنان در رشد صفات اخلاقی و تربیتی در وجودشان کمک کند.
وی، با اشاره به برگزاری ۱۵ نشست فرهنگی برای طلاب افزود: طلاب اصلی ترین مخاطبان ما هستند اما از اساتید نیز غافل نیستیم و برای آنان نیز با دعوت از آیت الله اراکی به برگزاری نشست اقدام خواهیم کرد.
حجت الاسلام سنگی، بیان داشت: برگزاری ۳۲ نشست در سطح مجتمعهای مسکونی جامعة المصطفی در قم، اصفهان و مشهد برای خانوادههای طلاب نیز یکی دیگر از برنامههای ما در هفته تربیت میباشد.
وی، گفت: موضوعات بیست گانه ای که در برنامههای هفته تربیت دنبال خواهیم کرد مباحثی همچون شاخصهای و بایستههای خانواده مطلوب در تربیت طلاب، ارتباط عاطفی زوجین و تربیت خانواده، بررسی عملکرد مربیان تربیتی در نقاط عطف تربیت طلاب هستند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/31761 |