به گزارش اسپوتینک، این مقام ونزوئلایی در اظهارات خود تأکید کرد: «برای دستیابی به توافق، آمریکا باید یک پیشنهاد بلند پروازانه به ما بدهد، زیرا عامل اصلی بر هم زدن اوضاع اقتصادی کشور، خود آمریکاست.»
این نماینده مجلس ونزوئلا ابراز امیدواری کرد که ازسرگیری احتمالی صادرات نفت به آمریکا و اروپا بر روابط ونزوئلا با روسیه تأثیری نداشته باشد.
همزمان با حمله روسیه به اوکراین و اعمال تحریمها علیه بخش انرژی روسیه، کشورهای غربی و آمریکا با بحران روبهرو شدهاند. در همین حال، یک هیئت آمریکایی به ونزوئلا رفته تا درباره «امنیت انرژی و حفظ اقتصاد آمریکا» گفتوگو کند.
مذاکرات آمریکا و ونزوئلا پیشرفت اندکی داشته چراکه آمریکا به دنبال کاهش اتحاد مادورو و پوتین بوده است. اما هر دو طرف برای گفتوگوهای بیشتر موافقت کردهاند. خواسته واشنگتن آزادی زندانیهای آمریکایی در خاک ونزوئلاست در مقابل مادورو خواستار لغو گسترده تحریمها شده است.
ونزوئلا از سال ۲۰۱۹ تحت تحریمهای نفتی آمریکا قرار دارد. گفته شده شرکت شورون، آخرین تولید کننده نفت آمریکا که هنوز در ونزوئلا فعالیت میکند، میتواند اولین ذینفع در صورت دستیابی به توافق با دولت مادورو باشد.
آمریکا سه سال پیش تلاش برای کنار زدن دولت مادورو را با جدیت آغاز کرد، اما اکنون هیئتی عالیرتبه به ونزوئلا فرستاده تا شاید بتواند قیمت نفت را کنترل کند و وضعیت اقتصادی داخلی خود را سروسامان دهد. «خوان گوایدو» سرکرده شورشیهای ونزوئلا به طور مستمر از حمایتهای کاخ سفید برخوردار بود، اما نهایتا نتوانست دولت مادورو را از قدرت کنار بزند. حالا ونزوئلا برای صادرات انرژی به آمریکا شرط تعیین کرده و میگوید که بشرط لغو تحریمها حاضر است تا به واشنگتن نفت بفروشد. پیش از این هم خبر رسید که بنزاید و بنسلمان از گفتوگوی تلفنی با جو بایدن طفره رفتند. ظاهرا امارات و عربستان هم حاضر نیستند تا به مطالبات جدید آمریکا در حوزه انرژی تَن دهند. جنگ اوکراین و از همه مهمتر تحریمهای جدید آمریکا علیه روسیه، قیمت انرژی را شدیدا افزایشی کرده و وضعیت داخلی آمریکا در حوزه اقتصادی را هم تا حدی بهم ریخته است.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/32167 |