وی در حاشیه جلسه نان کامل و بازدید از کارخانه تولید آرد کامل قم گفت: اداره کل استاندارد، دانشگاه علوم پزشکی، اتحادیه نانوایان و مدیران کارخانههای آرد در خصوص مشکلات تولید نان کامل در استان بحث و تبادل نظر کردند تا هرچه سریعتر نانواییها را به سمت پخت نان کامل سوق دهیم.
سعید محمدی افزود: از ظرفیت رسانه و فضای مجازی در فرهنگ سازی استفاده از نان کامل باید بهرهمند شویم.
امروز همچنین آسیاب سنگی تولید آراد کامل در قم رونمایی و فعال شد. مزیت این آسیاب این است که سبوس را از گندم جدا نمیکند تا فیبر موجود در آرد باقی بماند. این آسیاب توان تولید روزانه ۱۰ تن آرد کامل را دارد.
گفتنی است نان کامل، نانی است که ۱۰۰ درصد از گندم تهیه میشود.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/33117 |