printlogo


نفی خشونت و صلح طلبی از آموزه‌های اصیل اسلام است
نفی خشونت و صلح طلبی از آموزه‌های اصیل اسلام است
کد خبر: 34007
امام خمینی(ره) با مبانی فقهی خود که برگرفته از اسلام اصیل و ناب بود اجازه هیچ جنگ طلبی را نداد و هیچ وقت از تسخیر کشورهای دیگر سخن به میان نیاورد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،   آیت الله سید محمد حسینی شاهرودی عضو مجلس خبرگان رهبری  در هم اندیشی« منزلت گفتمان نفی خشونت و صلح آفرینی در مبانی فقهی حضرت امام خمینی (قدس سره)» گفت: امروز بخاطر برخی تفکرات تکفیری و عملکرد داعش، اسلام دین خشونت و جنگ طلب معرفی می‌شود و این درحالی است که با توجه به منابع اصیل اسلامی که قرآن و سنت و سیره اهل بیت علیهم السلام می‌باشد به راحتی می‌توان دریافت که اسلام با صدای رسا صلح و گفت‌وگو را به عالمیان ابلاغ و اعلام کرده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود؛ امام عظیم الشان ما فرمود: «انقلاب ما انفجار نور بود» و نور این انقلاب به جهانیان روشنایی بخشید و امام توانست با ترسیم چهره واقعی اسلام ناب در مقابل دو تفکر شرق و غرب که با شعار جدایی دین از سیاست و افیون بودن دین به جنگ با دین برخاسته بودند مقابله و مبارزه کند و انقلاب امام جهان را تسخیر کرد.
این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد؛ امام در آغاز انقلاب خود نفرمود که ما می‌خواهیم در مقابل شاه بایستیم بلکه فرمود هدف ما از این انقلاب شکست طاغوت و تفکر طاغوتی است و ما می‌خواهیم مسضعفین عالم را از چنگال مستکبرین نجات دهیم .
حسینی شاهرودی بیان کرد: به برکت انقلاب امام و زنده بودن راه و اندیشه امام رئیس جمهور کشور ما در کاخ کرملین به اقامه نماز می‌پردازند و بدون شلیک حتی یک گلوله تفکر لیبرالیسم غربی در حال زوال و شکست است.
وی بیان کرد؛ نفی خشونت و صلح طلبی از آموزه‌های اصیل اسلام است و اسلام اجازه هیچ‌گونه جنگ افروزی و خشونت طلبی را نمی‌دهد و همیشه بر زندگی مسالمت آمیز تاکید دارد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به برخی از آیات شریفه قرآن و روایات خاطر نشان کرد؛ اگر در قرآن و برخی از روایات ما سخن از جنگ به میان آمده است این به معنای خشونت و جنگ افروزی نیست بلکه به معنای ایستادگی در مقابل زورگویان است و اختصاصی به مسلمان و مشرک بودن ندارد و اسلام به ما آموخته است که در مقابل زورگویان باید ایستاد و این ایستادگی هم برای صلح وهدایت است.
آیت الله حسینی شاهرودی با اشاره به فرازی از بیانات امام خمینی(ره) که فرمود:«ما هیچ‌گاه جنگ‌طلب نیستیم. ما دفاع مقدس می‌خواهیم بکنیم و می‌خواهیم از آبروی اسلام و از آبروی کشور اسلامی دفاع کنیم. این دفاعی است که عقل و اسلام هر دو با آن موافق‌اند.» ادامه داد؛ امام خمینی(ره) با مبانی فقهی خود که برگرفته از اسلام اصیل و ناب بود اجازه هیچ جنگ طلبی را نداد و هیچ وقت از تسخیر کشورهای دیگر سخن به میان نیاورد و در صدد بود انقلاب خود را با روشنگری و تبیین و آگاهی بخشی به جهان صادر کند نه با جنگ و خشونت.
وی بیان کرد؛ امروز هم مقام معظم رهبری که ادامه دهنده راه و اندیشه امام عزیز ما هستند بر پایه همان مبانی اصیل حکم به حرمت استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی می‌دهند و با روشنگری زیبایی‌های اسلام و انقلاب را نمایان می‌سازند.
آیت الله شاهرودی ادامه داد؛ معاندین با سطحی نگری و تحریف حقایق و با مخدوش ساختن چهره اسلام و انقلاب به جنگ با اسلام و انقلاب برخاسته اند و ما باید با تبیین صحیح آموزه‌های دینی و انقلابی در دفاع از دین و حقایق اسلام و انقلاب کوتاهی نکنیم.
گفتنی است: هم اندیشی « منزلت گفتمان نفی خشونت و صلح آفرینی در مبانی فقهی حضرت امام خمینی (قدس سره)» به همت مرکز صلح و گفت‌وگوی دانشگاه ادیان و مذاهب با حضور اساتید و دانشجویان به صورت حضوری و مجازی پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ در تالار امام موسی صدر این دانشگاه برگزار شد.


انتهای پیام/


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/34007