printlogo


امام جمعه قم:
راه مقابله با دشمن، مقابله به مثل است
راه مقابله با دشمن، مقابله به مثل است
کد خبر: 34113
خطیب نماز جمعه قم، راه مقابله با دشمن را مقابله به مثل دانست و گفت: دولت یونان با اشاره امریکا نفت‌کش ما را مصادره کرد اما بی خبر بودند و سپاه قهرمان و هوشمند ما به جای توقیف یک کشتی، دو کشتی یونان را در خلیج‌فارس توقیف کرد که نشان داد یک ضربه می‌زنید اما دو ضربه می‌خورید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری، در خطبه نماز جمعه ۲۰ خرداد که در مصلی قدس قم برگزار شد،با اشاره به دهه کرامت و ولادت حضرت رضا(ع) در رابطه با ویژگی‌های این امام که می‌تواند در زندگی نقشی کلیدی داشته باشد، عنوان کرد: امام رضا (ع) یک شخصیت جامع اخلاقی بود و صفات متضاد را در خود جمع کرده بودند، همانند امیرالمؤمنین (ع) که در میدان در جنگ مثل شیر خروشان رزم می‌کردند، اما در دل شب از ترس خدا همانند شخص مارگزیده می‌پیچیدند.

امام جمعه قم با بیان اینکه امامان ما این‌گونه بودند، اما همه زندگی آن‌ها در محور خدا بوده است، گفت: خط قرمز زندگی ما نیز باید این باشد که کار ما از محور خدایی بودن نباید فاصله بگیرد و ویژگی دوم امام رضا (ع) نیز این است که در همه زمان‌ها نسبت به ولایت اهل‌بیت (ع) اشاره می‌کردند و می‌گفتند از اهل‌بیت فاصله نگیرید.

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، بیان کرد: شهدای قبل از انقلاب پایه‌گذار انقلاب و یار امام خمینی (ره) بودند و در دوران غربت امام خمینی (ره) به یاری شان شتافتند.

خطیب نماز جمعه قم، گفت: حج دارای اثرات فردی، اجتماعی و بین‌المللی است که اثر فردی آن ترکیه نفس و صیقل دل است، تأثیر اجتماعی آن نیز انسجام حجاج است و اینکه زمانی که بر می‌گردند پیام روشنی بخشی دارند.

وی در رابطه با اثر بین‌المللی حج تصریح کرد: زمانی که دشمنان این جلوه را مشاهده کنند در مقابل دوستان ما و مسلمانان از انگیزه خصمانه دست بر می‌دارند.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در سالگرد رحلت امام خمینی (ره) سخنرانی پر نکته‌ای کردند، گفت: ایشان توصیه کردند که جوانان هوشمند و فرزانه اجازه ندهند که از انقلاب هویت زدایی شود، همچنین نباید اجازه بدهیم روح امام(ره) در کالبد جامعه کمرنگ شود.

وی با اشاره به اینکه همچنین توصیه کردند که نباید بگذاریم ارتجاع برگردد، بیان کرد: ایشان ارتجاع را سیاست و سبک زندگی غربی معنا کردند و گفتند که ما از این مرحله عبور کردیم و وارد مرحله انقلاب شدیم.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب تأکید کردند که چهره دروغ‌گو دشمن را آشکار کنیم و مردم مواظبت کنند که حرفی که بیان می‌شود از طرف دوست است یا دشمن.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب به مسئولین تأکید کردند که از سرمایه ایمان مردم به‌عنوان یک ظرفیت برای حفظ استقلال، تمامیت عرضی و مقابله با دشمنان استفاده کنند، گفت: ایشان بیان کردند که در کشور ما بن‌بست وجود ندارد؛ زیرا تاریخ انقلاب نشان داده است که هر زمانی دشمنان لب به سخن باز کردند مردم ما پاسخ قاطع دادند.

امام‌جمعه قم، راه مقابله با دشمن را مقابله به مثل دانست و بیان کرد: دولت یونان با اشاره آمریکا، نفت‌کش ما را مصادره کرد، اما بی خبر بودند و سپاه قهرمان و هوشمند ما به جای توقیف یک کشتی، دو کشتی یونان را در خلیج‌فارس توقیف کرد که نشان داد یک ضربه می‌زنید اما دو ضربه می‌خورید که به تعبیر رهبر معظم انقلاب دوران بزن در رو تمام شده است.

وی با تاکید بر اینکه این حرکت باعث شد، دادگاهی که حکم توقیف کشتی ایران را داده بود حکم خودش را لغو کرد، ادامه داد: این اقدام بر خاسته از روح امام، هدایت رهبر معظم انقلاب و هنر فرزندان انقلاب است.

خطیب جمعه قم، ضمن اظهار تأسف نسبت به واقعه قطار و مترو پل آبادان، گفت: از مسئولین خواهش می‌کنیم زیر ساخت‌ها به گونه باشد که شاهد این‌گونه حوادث نباشیم.

آیت‌الله حسینی بوشهری در خطبه اول یکی از مهم‌ترین موانع رسیدن به عبودیت را گناه دانست و عنوان کرد: انسان گناه‌کار دچار قساوت قلب، عذاب وجدان و اضطراب و نگرانی می‌شود.

وی گفت: گناهان گاهی آن‌قدر روی هم انباشته می‌شوند که می‌بینیم انسانی مؤمن و متدین در اردوگاه کفر و نفاق و بی‌دینی قرار گرفته است و تغییر مسیر داده است و آن چنان گناهان مسیر را برای او تنگ گرفته‌اند که تمسخر آیات الهی کار او شده است.

استاد حوزه علمیه قم، با بیان اینکه عبدالملک مروان معروف به حمامه مسجد (کبوتر مسجد) بود و هر زمانی که می‌خواستند او را پیدا کنند به مسجد می‌رفتند، ادامه داد: لحظه‌ای که به او خبر دادند که خلافت به تو رسیده است در حال قرائت قرآن در مسجد بود و بعد از شنیدن این خبر قرآن را بست و گفت هذا فراق بینی و بینک (الآن لحظه جدایی بین من و قرآن است) و از عبد الملک نقل شده است زمانی که کار نیکی انجام می‌دهم از آن لذت نمی برم و زمانی هم که کار بدی را انجام می‌دهم از آن ناراحت نمی‌شود.

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، از دست دادن امید را یکی از آثار گناه در انسان دانست و بیان کرد: خروجی ناامیدی در انسان دست زدن به جنایت و خودکشی است و برخی از افرادی که خودکشی می‌کنند از آثار گناه است که همه درها را به روی خود بسته می‌بینند در حالی که قرآن به گنهکاران نیز امید داده و گفته است که از رحمت خدا ناامید نشوید.




انتهای پیام/


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/34113