وی با بیان اینکه موضوع محیط زیست یک موضوع تخصصی است، افزود: آثار و تبعاتمسائل محیط زیستی شامل اقشار مختلف مردم میشود و مردم باید نسبت به مسائل زیست محیطی آگاهی و اطلاع کامل داشته باشند.
استاندار قم تاکید کرد: موضوع نظارت در ایران نه فقط در حوزه محیط زیست، بلکه در بسیاری از عرصهها آن چنان که باید و شاید انجام نمیشود.
وی ظرفیت رسانهها برای اطلاع رسانی اقدامات انجام شده و فرهنگ سازی زیست محیطی در جامعه را مهم ذکر کرد و افزود: ضرورت دارد در این موضوع همکاری و مشارکت مردم برای تحقق اهداف و بهبود وضعیت زیست محیطی مورد توجه قرار گیرد.
استاندار قم اضافه کرد: اینکه تعدادی از کارگران در واحدهای آلاینده صنعتی اشتغال یابند، نباید توجیهی برای عدم برخورد قاطعانه با آن واحدها باشد، زیرا آلودگیهای زیست محیطی، سلامت مردم از جمله همان کارگران را به مخاطره میاندازد.
نماینده عالی دولت در استان قم، در ادامه سخنانش به مطالبات مردمی در حوزه محیط زیست اشاره کرد و گفت: مردم باید در رابطه با مشکلات و چالشهای زیست محیطی در جامعه، آگاهی و مشارکت داشته و سواد زیست محیطی آنها ارتقا یابد.
وی افزود: وقتی مسائل زیست محیطی در جامعه فراگیر شود، متخلفان نیز جرأت کمتری برای انجام تخلفات در این حوزه دارند.
شاهچراغی سعه صدر داشتن در برابر گلایهها و شکایتهای مردمی را مورد اشاره قرار داد و گفت: جوامع بومی و محلی نیز در امر حفاظت از محیط زیست میتوانند به خوبی مشارکت داشته باشند و از بروز برخی تخلفات زیست محیطی پیشگیری کنند.
استاندار قم همچنین شرایط خشکسالی و قطع حقابه های زیست محیطی در استان را مورد توجه قرار داد و گفت: در تمامی حوزهها به ویژه در بخش کشاورزی، باید با استفاده از فناوریهای نوین، در مصرف آب به شدت صرفه جویی انجام شود.
شاهچراغی سرعت عمل در اقدامات زیست محیطی در استان قم را خواستار شد و گفت: قوانین زیست محیطی نیز باید با توجه به پیشرفتهای صورت گرفته در فناوری و تغییر اقلیم در مناطق، بازنگری شده و همکاری و هماهنگی میان دستگاهی برای حفظ محیط زیست بسیار ضرورت دارد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/34139 |