وی اضافه کرد: اگر بهداشت خوراک دام و طیور تامین نشود، از نظر آلودگیهای میکروبی و قارچی میتواند در سلامت انسان اثر مخربی داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: طبق قانون دامپزشکی کشور، همه کارخانههای خوراک دام و طیور باید پروانه بهداشتی اخذ نمایند و برای تکتک محصولاتی که تولید میکنند پروانه ساخت بگیرند.
رفیعی ادامه داد: در پروانه بهداشتی استانداردهای بهداشتی که در ساختمان کارخانه لحاظ میشود از جمله ورودی، سالن تولید و بارگیری، تاسیسات، جایگاه و نظارت بهداشتی در نظر گرفته میشود.
به گفته وی، همچنین کارخانههای خوراک دام و طیور برای هر محصولی که تولید میکنند باید فرمول تولیدی را اعلام نمایند که پس از بازدید، نمونهبرداری، آزمایش و کنترل فاکتورهای مختلف بهداشتی، پروانه ساخت توسط کارشناسان دامپزشکی صادر میشود.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۲۱ کارخانه خوراک دام در استان پروانه بهداشتی از دامپزشکی دارند که در زمینه خوراک دام و طیور و همچنین کنسانتره فعالیت دارند و زیر نظر مسوولان فنی و بهداشتی هستند.
مدیرکل دامپزشکی قم افزود: ۶ کارخانه دیگر در حال اخذ پروانه بهداشتی هستند و تاسیس ۸ کارخانه تولید خوراک دام و طیور نیز در دست اقدام است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۷ دامپزشک و ۶ دستیار فنی در این کارخانهها فعالیت و نظارت میکنند، تاکید کرد: دامداران خوراک دام را از واحدهای معتبر خریداری نمایند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/34200 |