وی لازمه تقویت گروههای جهادی را حمایت و پشتیبانی از آنان دانست و تصریح کرد: متولی اصلی حمایت از گروههای جهادی نهادهایی چون حوزه علمیه، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و سپاه هستند که صرفاً با نگاه حمایتی و تقویتکننده از گروههای جهادی برنامهریزی و هماهنگیهای خود را دارند.
وی با اشاره به پیام ۹ بندی مقام معظم رهبری در سال ۹۸ اظهار کرد: رهبرمعظم انقلاب اسلامی با تاکید بر گفتمانسازی حرکتهای جهادی در جامعه، انعکاس هنرمندانه حرکتهای جهادی را از این گروهها درخواست کردند.
اخلاصمند گفت: تعداد ۷۸۰ گروه ثبتشده در سامانه بسیج سازندگی استان قم وجود دارد که در حدود ۴۰۰ گروه فعالیت عمومی و تخصصی مستمر در زمینههای عمرانی، فرهنگی، پزشکی، علمی، کشاورزی و ... دارند.
وی افزود: در تابستان ۱۴۰۱ حدود ۱۰۰ گروه جهادی اردوهای یک تا ۱۴ روزه در محله خود و روستاهای محروم استانهای ایلام، کرمانشاه، کرمان، لرستان، مازندران و قم برگزار میکنند.
وی به برگزاری برنامههای جهادی منتسب به دهه ولایت اشاره کرد و افزود: با کمک قرارگاهها و گروههای جهادی ۱۷ هزار بسته معیشتی بین محرومین روستاها و حاشیه شهر توزیع میشود.
مدیر حرکتهای جهادی بسیج سازندگی قم گفت: یادواره و کنگره شهدای جهادگر استان قم در تاریخ ۹ لغایت ۱۱ مرداد ماه در حرم مطهر حضرت معصومه(س) با حضور مسئولین کشوری و لشکری برگزار خواهد شد.
وی گفت: با هدف تقویت نیروهای جهادی دو دوره تخصصی «رسم خدمت» مخصوص مسئولین شوراها و قرارگاههای جهادی و دوره «رسم هجرت» موسوم به «کولهپشتی رسانه» برای رابطین رسانه گروههای جهادی بهمنظور تولید محتوای رسانهای در این هفته برگزار میشود.
اخلاصمند همچنین از تشکیل ستاد اربعین در بسیج سازندگی قم خبر دادو اضافه کرد: این ستاد برای اولینبار بهمنظور خدمترسانی گروههای جهادی به زائرین اباعبداللهالحسین(ع) در استان قم، مرز مهران و دو موکب در مسیر نجف تا کربلا برنامهریزی شدهاست.
حمیدرضا طلوعی مسئول شبکهسازی گروههای جهادی بسیج سازندگی قم نیز در این نشست از برگزاری پویش «شکوه بیعت» با محوریت هیئت محبین اهلبیت در ایام دهه امامت و ولایت خبرداد و افزود: این پویش با مشارکت هیئات، مساجد و گروههای جهادی شکل گرفته است که در آن نزدیک به ۶۰۰ میلیون تومان توسط خیرین اقلام غذایی تهیه و نزدیک به یک میلیارد و ۲۰۰میلیون تومان توسط گروههای جهادی جمعآوری شده است. هم چنین پیش بینی میکنیم ۱۱۰هزار پرس غذای گرم در روز غدیر توسط هیئات، گروههای جهادی و مساجدی که به این پویش پیوستند؛ طبخ و توزیع شود.
وی افزود: در حین این برنامهها اجتماعات مذهبی و کاروانهای شادی خودرویی وپیاده و نیز موکبهایی در شهر و روستاها برپا شدهاست که جشن روز غدیر را با شکوه بیشتری برگزار کنند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/35106 |