عضو مجلس خبرگان رهبری در این همایش، حکمرانی اسلامی را تلفیقی از هم افزایی آحاد مردم و مسئولان، راهبرد نویسیهای دقیق، تحقق اهداف کلان دینی، گرفتن بازخورد سیاستها و تصحیح خطاها توصیف کرد و گفت: علاوه بر این موارد، جوان گرایی و آینده نگری از اولویتها و مبانی اصلی حکمرانی اسلامی به شمار میروند.
آیت الله عباس کعبی افزود: برای پیشبرد اهداف و سیاستهای کلان حکمرانی اسلامی باید ضمن توجه بر مدیریت علمی، بر تعهد و تخصص نخبگان توجه شود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حکمرانی اسلامی را فرهنگ محور دانست و گفت: دغدغهها، برنامهها و سیاستهای فراگیر این نوع حکمرانی میتواند الگویی مناسب برای دیگر دولت و حکومتها باشد.
دبیر شورای عالی انقلاب اسلامی نیز در این همایش گفت: امروز انقلاب اسلامی در مراحل مختلف از تحقق حکمرانی اسلامی بویژه سیاست، علم و فناوری و امنیت حرفهای زیادی برای گفتن دارد، اما در حوزه فرهنگی با وجود سندهای متعدد ارزشمند با مشکلاتی روبروست.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه افزود: ریشه اجرایی نشدن اهداف فرهنگی در حکمرانی اسلامی را میشود در همسو نبودن و عدم تطابق ساختارهای فرهنگی با قوانین تنظیم شده جستجو کرد.
وی تصریح کرد: حکمرانی وقتی به معنای واقعی کلمه اسلامی میشود که بر مبنای ولایت و مشارکت مردم باشد و به مباحث مهمی مانند ولایت اهمیت داده شود.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/39633 |