وی با تاکید بر این که طرحهای متعددی را برای تامین آب و برق مورد نیاز صنایع کشور در دست اجرا داریم، افزود: امیدواریم با سرمایه گذاری صورت گرفته در این بخش بتوانیم بخش قابل توجهی از نیاز صنعتگران کشور را در حوزه تامین آب و برق و سایر زیرساختهای لازم برطرف کنیم.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران بیان داشت: در همین خصوص علاوه بر ایجاد پستهای متعدد تولید برق در شهرکهای صنعتی کشور، با مشارکت بخش خصوصی، ۳۰ نیروگاه با ظرفیت تولید ۱۳ هزار و ۵۰۰ مگاوات برق برای پاسخ به نیاز صنعتگران ایجاد خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که خوشبختانه در استان قم تقاضا برای سرمایه گذاری و فعالیتهای تولیدی زیاد است، گفت: برای پاسخگویی به نیاز سرمایهگذاران از سال گذشته با ایجاد زیرساختهای لازم سطح قابل توجهی از اراضی شهرکهای صنعتی استان را آماده کردیم، در همین رابطه با تامین برق شهرک صنعتی الغدیر، این شهرک به عنوان یکی از بزرگترین شهرکهای صنعتی کشور با بیش از ۲ هزار هکتار وسعت آماده حضور سرمایهگذاران خواهد شد.
معاون وزیر صمت افزود: در شهرک صنعتی شکوهیه نیز طرح توسعه به اجرا درآمدهاست و حدود ۳۹۰ هکتار به این امر اختصاص یافتهاست، در شهرک صنعتی محمود آباد نیز طرح توسعه مناسبی درنظر گرفته شده و سطح قابل توجهی آب برای پاسخ به نیاز سرمایهگذاران خریداری شدهاست.
وی با بیان این که استفاده از پساب شهری برای تامین آب مورد نیاز فعالیتهای صنعتی از جمله سیاستهای اصلی وزارت صمت است، ادامه داد: ۷۰۰ میلیون متر مکعب پساب شهری در کشور وجود دارد که بخش قابل توجهی از آن برای فعالیتهای صنعتی خریداری شدهاست.
رسولیان گفت: با اجرای طرح خرید پساب شهری و انتقال آن به شهرکهای صنعتی، مشکل شهرکهای صنعتی استان قم نیز در زمینه تامین آب مورد نیاز واحدهای تولیدی تا حد زیادی حل خواهد شد.
وی تاکید کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت در بازپسگیری اراضی صنعتی از افرادی که پس از سالها هنوز هیچ کاری برای ساخت و ساز و ایجاد واحد تولیدی انجام ندادهاند نیز جدی است و سال گذشته و امسال حدود یکهزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی صنعتی استفاده نشده را پس گرفتیم.
وی همچنین با قدردانی از فعالان بخش خصوصی ادامه داد: تولیدکنندگان ما در همین شرایط تحریم نشان دادند میتوان نیازهای کشور به محصولات مختلف را تامین کرد و با صادرات ارزآوری داشت.
معاون وزیر صنعت به طرح مورد نظر این وزارتخانه برای ایجاد شهرکهای مسکونی در کنار شهرکهای صنعتی نیز اشاره کرد و گفت: بیش از ۳۵۰ هزار خانوار در اطراف شهرهای بزرگ ساکن هستند که محل کار آنها در شهرکهای صنعتی است و هر روز باید مسافت زیادی را برای آمد و شد طی کنند.
وی افزود: ما پیشنهاد دادیم که در طرح ملی مسکن از ظرفیتب خش خصوصی فعال در حوزه صنعت استفاده شود و زمینهای نزدیک شهرکهای صنعتی برای ساخت واحد در اختیار ایشان قرار گیرد، چراکه بخش خصوصی و تولیدکنندگان ما نشان دادند ظرفیت لازم برای همراهی در این کار را دارند و میتوانند در ساخت واحدهای مسکونی مورد نیاز فعالان حوزه صنعت مشارکت کنند.
امروز به مناسبت دهه مبارک فجر علاوه بر افتتاح دو طرح صنعتی با سرمایهگذاری هشت هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای ۲۴۵ نفر و توان تولید سالانه ۶۳ هزار تُن محصول در حوزه صنایع پلاستیک و بستهبندی در دو شهرک صنعتی شکوهیه و محمود آباد، از ۱۵ طرح عمرانی شرکت شهرکهای صنعتی قم با سرمایه ۲ هزار و ۶۷۵ میلیارد ریال شامل اجرای شبکه روشنایی، احداث تصفیه خانه فاضلاب صنعتی، احداث ۳۷ دستگاه واحد کارگاهی، آسفالت، زیرسازی و جدول گذاری خیابانهای شهرکهای صنعتی استان با حضور مسئولان ملی و استانی رونمایی شد.
در بخش صنعت، قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/39940 |