printlogo


اشتغال‌زایی برای ۶۰۰ نفر با احیای ۴۴ واحد صنعتی راکد در قم
اشتغال‌زایی برای ۶۰۰ نفر با احیای ۴۴ واحد صنعتی راکد در قم
کد خبر: 39961
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم، گفت: ۴۴ واحد صنعتی راکد در استان قم با اشتغال‌زایی مستقیم برای ۶۰۰ نفر از ابتدای امسال به چرخه تولید بازگشته است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، محسن امیدیان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم در گفت‌وگو با خبرنگاران، در خصوص برنامه‌های اقتصادی استان، گفت: از ابتدای سال جاری ۴۴ واحد راکد در استان قم احیا شده است که این مسئله توانسته بیش از ۶۰۰ فرصت شغلی را به‌طور مستقیم در استان ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی صفحه جدیدی در تاریخ سیاسی و اجتماعی دنیا رقم‌زده است، مطرح کرد: دولت سیزدهم به دنبال توقعی که مردم از ارکان نظام در حوزه‌های مختلف خدمت‌گذاری و ارائه خدمات دارند، شکل‌گرفته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با بیان اینکه رویکرد‌های دولت سیزدهم متفاوت است، گفت: در حوزه‌های مختلف ازجمله اقتصاد، مسائل روی زمین‌مانده‌ای از دولت‌های قبل باقی‌مانده است.

وی با تأکید بر اینکه حل مسائل روی زمین‌مانده از جمله رویکرد‌های اصلی این دولت است، افزود: در استان قم نیز این رویکرد وجود دارد و مردم حل بسیاری از مشکلات و مسائلی که از گذشته مانده بود را مشاهده می‌کنند.

امیدیان ادامه داد: طی هفته‌های گذشته نمایشگاه بین‌المللی استان قم میزبان بزرگ‌ترین رویداد کفش ایران بود که بیش از ۳۰۰ مهمان خارجی به‌عنوان تاجر از قاره‌های مختلف در آن حضور پیدا کردند.

وی از مرکز خدمات سرمایه‌گذاری یاد کرد و گفت: سال‌ها دغدغه این موضوع وجود داشت، ولی محقق نمی‌شد، اما امروز نقشه مرکز خدمات سرمایه‌گذاری درحال تکمیل است که امیدواریم تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم افزود: اطلس جامع سرمایه‌گذاری نیز یکی از زیربنا‌هایی است که پیش از سرمایه‌گذاری می‌توان برای اطلاع از ظرفیت‌ها به آن رجوع کرد.

وی با بیان اینکه نمایشگاه فرش یکی از دغدغه‌های استان است، تصریح کرد: مسائل این نمایشگاه نیز از سال ۸۹ روی زمین‌مانده است که به مردم وعده می‌دهیم به‌زودی مشکلات این نمایشگاه نیز رفع خواهد شد.

امیدیان با اشاره به تبیین نقشه راه اقتصادی استان، یادآور شد: در عرصه اقتصادی استان ۶ راهبرد را مشخص کرده و در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی با تأکید بر اینکه مصادیق، نتایج و بازیگران این راهبرد‌ها مشخص شده‌اند، ابراز کرد: نخستین راهبرد، نگاه همزمان به اشتغال و افزایش نرخ رشد در استان است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم اضافه کرد: رئیس‌جمهور دائماً به موضوع اشتغال و افزایش نرخ رشد تأکید دارند و نگاه استان به تحقق هر دوی این‌ها است.

وی با اشاره به اینکه از دیگر رویکرد‌های استان، مردم محوری در حل نظام مسائل استان است، افزود: امروز مدیران استان در دسترس مردم قرار دارند و گا‌ها مردم با یک پیامک به مدیر مربوطه دسترسی پیدا خواهند کرد.


انتهای پیام/


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/39961