اظهار داشت: مجمع بانوان خَیر و نیک اندیش ۵ سال پیش در مؤسسه رعد فاطمیه قم ثبت شد، هدف اصلی همافزایی بین خیریههای قم است تا آسیبهای مسیر خدمت مشخص شود و از موازی کاریها کاسته شود و بانک اطلاعاتی جامع تشکیل شود.
وی افزود: این مجمع دارای چند واحد و کارگروه است، واحد مددکاری که اصلی ترین واحد مجمع میباشد که پس از شناسایی مراجعین در صورتی که تحت پوشش سایر مراکز حمایتی نباشند پس از تحقیق و بازدید در صورت تایید،
خدمات ارائه میگردد، عمده خدمات این واحد بستههای معیشتی، پوشاک و کمک هزینه زندگی میباشد.
مرادی ادامه داد: کارگروه بعدی کارگروه اشتغال است، جامع ترین بانک اطلاعاتی بانوان تولید کننده استان قم در این کارگروه تکمیل شده است، همچنین شبکه سازی و تفکیک گروهها بر اساس مهارت انجام شده، اعطا مجوزهای مورد نیاز و معرفی جهت اخذ تسهیلات بانکی، برگزاری نمایشگاههای داخل و خارج از استان به جهت تامین بازار فروش، معرفی کار در منزل برای مددجویان جویای کار، برگزاری سمینارها و کارگاههای آموزشی متعدد، برگزاری کلاسهای آموزشی مهارتی در زمینه فعالیت در فضای مجازی با کمترین هزینه از دیگر فعالیتهای این کارگروه است.
مدیر مجمع بانوان خَیر و نیک اندیش ادامه داد: واحد جهیزیه و سیسمونی نیز در این مجمع فعال است، این واحد از با تجربه ترین بانوانی تشکیل شده که در موضوع جهیزیه در سطح قم فعالیت دارند، در ابتدای امر اطلاعات و مدارک عروس و داماد دریافت و پس از استعلام از سایر مراکز فعال در مورد جهیزیه و تحقیق میدانی جهیزیه اهداء میگردد، در طول سال به طور میانگین بیست مورد جهیزیه و پانزده مورد سیسمونی از این طریق اهدا میشود.
مرادی عنوان داشت: همچنین واحد فرهنگی و آموزشی به منظور ارتقا سطح فرهنگی خانوادهها ، برگزاری مراسم و مناسبهای ملی و مذهبی، سنجش افکار عمومی نسبت به مجمع فعالیت میکند.
وی افزود: همچنین واحد فرهنگی آموزشی به منظور ارتقاء سطح سواد و آگاهی و کسب مهارت های لازم و نیل به اهداف مجمع فعالیت دارد، از فعالیتهای انجام شده واحد فرهنگی پرداخت کمک هزینه کربلا به افراد نیازمند است.
مدیر مجمع بانوان خیر و نیک اندیش قم خاطر نشان کرد: اعزام بیش از صد مشهد اولی به صورت رایگان به زیارت امام رضا(ع) و برگزاری اعیاد و مناسب های در کنار خانوادههای تحت پوشش یا مراکز نگهداری، بازدید اعضای اصلی مجمع به سرای سالمندان، بازدید در شب های قدر ،عاشورا و تاسوعا از بیماران بستری در بیمارستان، برگزاری اردوهای تفریحی، پویش نذر پرچم از دیگر برنامه های کارگروه فرهنگی است.
مرادی تاکید کرد : واحد وام و مساعدت نیز در این مجمع فعال است که رسیدگی به درخواستهای وام و مساعدتهای مالی
پس از دریافت تاییدیه از واحدهای مرتبط را بر عهده دارد ،این واحد تاکنون بیش از ده میلیارد ریال وام به واحدها و افراد متقاضی پرداخت کرده است.
وی بیان داشت: واحد درمان نیز از فعالترین بخشهای این مجمع است ، بیشتر موارد ارجاع و پیگیری شده این واحد پذیرفتن و کمک به مواردی است که تحت پوشش سایر مؤسسات خیریهای و نهادهای حمایتی نیست ،مثل ساخت پروتز ،کمک مالی برای خرید کلیه ،وسایل و لوازم توانبخشی ویلچر ،کفش بریس، عصا، سمک ،ماسکهای تنفسی و داروهایی که مشمول بیمه نیستند می باشد و بیش از یک میلیارد تومان هزینه درمان بیماران تامین شده است.
مردای تصریح کرد: واحد اتاق فکر نیز در این مجمع تشکیل شده است که متشکل از بانوان صاحب ایده، فکر و متخصص به منظور پشتیبانی و ارائه ایده و جهت دهی به فعالیت و خدمات و مشخص کردن اولویتهای آتی مجمع است.
مدیر مجمع بانوان خیر و نیک اندیش اضافه کرد: واحد مشارکتهای مالی و اعتباری از دیگر واحدهای این مجمع است ، برنامه ریزی به منظور توسعه و تقویت مشارکتهای مردمی، تامین منابع مالی از خیرین و نیکوکاران داخلی و ایرانیان خارج از کشور و بانوان خیر عضو مجمع ، شناسایی استفاده از قابلیتها، ظرفیتها و توانمندیهای سازمانها، مؤسسات و خیریهها در راستای اهداف خیریه،ارتباط اثر بخش با تامین کنندگان مصالح ساختمانی و بهداشتی به منظور مشارکت در احداث پروژهها، برنامهریزی به منظور دریافت تسهیلات قرض الحسنه و اعتبارات بانکی در راستای ساخت و تعمیر ، انجام هرگونه اقدام در جهت تقویت و توسعه منابع اقتصادی در راستای اهداف خیریه، مشارکت مالی و نیروی انسانی در جهت تهیه و توزیع سبدهای معیشتی از وظایف این واحد است.
مرادی در پایان گفت: مجمع از بانوان خیر از اقشار مختلف از جمله پزشک، مهندس، کارمند و ....تشکیل شده است و افراد برای مشارکت در این مجمع با شماره تلفن۰۹۱۹۶۹۲۴۴۱۵ خانم کبری زارعی می توانند تماس حاصل کنند.
انتهای پیام/۱۷۰