وی افزود: روزه خواری و حرمت شکنی ماه رمضان کار درستی نیست، در بین 12 ماه سال هیچ ماهی نیست که شهر توبه و مغفرت و رحمت نام برده شده است.
استاد حوزه علمیه بیان کرد: رحمت معانی مختلفی دارد، رحمت الهی رشد و ترقی انسان را به همراه دارد یکی از مهم ترین عواملی که در رمضان سبب رشد انسان می شود دوری از خوردن و آشامیدن است.
وی با بیان اینکه کم خوردن غذا سبب تقویت روح می شود، تصریح کرد: بسیاری از بزرگان توصیه اکید دارند که اگر مردم می دانستند کم خوردن غذا چه مقدار مفید است کمتر می خوردند، ماه رمضان امسال در فصل بهار است و فصل بسیار خوبی است.
حجت الاسلام ظهیری خاطرنشان کرد: ضرر زدن به جسم مورد تاکید دین نیست اما تن پروری هم مورد تاکید نبوده و کسی که از پرخوری پرهیز کند روحش فربه می شود و به سوی آسمان می رود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: امیرالمومنین(ع) فرمودند من شما را به دو کار سفارش می کنم اول استغفار و همچنین دعاست، بوسیله دعا بلاها از شما برداشته می شود.
ظهیری خاطر نشان کرد: معصومین(ع) همواره بر استغفار تاکید داشته اند و باید از ماه رمضان بهترین استفاده را ببریم و نسبت به دعا و استغفار توجه ویژه داشته باشیم.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/41032 |