printlogo


مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم:
۲۲ هزار تُن کود یارانه‌ای برای مصرف کشاورزان قمی تأمین شد
۲۲ هزار تُن کود یارانه‌ای برای مصرف کشاورزان قمی تأمین شد
کد خبر: 41355
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم با اشاره به این‌که درزمینهٔ تأمین کود یارانه‌ای موردنیاز کشاورزان قمی مشکلی نداریم، گفت: در همین خصوص طی سال گذشته بیش از ۲۲ هزار تُن انواع کودهای شیمیایی یارانه‌ای برای مصرف کشاورزان استان تأمین و تدارک دیده‌شده.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، حسین زند در همین خصوص بیان کرد: اجرایی شدن صد درصد برنامه ابلاغی کود و رسیدن به دستاوردهای بی‌سابقه درزمینهٔ تأمین و تدارک کودهای شیمیایی یارانه‌ای آن‌هم در شرایط تحریم‌های ظالمانه و محدودیت‌های شدید مالی و ارزی در سال۱۴۰۱ محقق شد.
وی افزود: در سال ۱۴۰۱ صد درصد برنامه مصوب ابلاغی کودهای شیمیایی یارانه‌ای کشور به مقدار ۳.۲ میلیون تُن، تأمین و تدارک گردید که نسبت به برنامه سال ۱۴۰۰ به میزان ۲.۵ میلیون تُن، حدود ۳۰ درصد معادل ۷۰۰ هزار تُن رشد داشته‌ایم.
وی در خصوص برنامه مصوب ابلاغی کودهای شیمیایی یارانه‌ای در استان قم طی سال گذشته نیز ادامه داد: در همین رابطه صد درصد برنامه ابلاغی به میزان ۲۲ هزار و ۱۱۸ تُن تأمین و تدارک دیده شد که نسبت به برنامه سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۷ هزار و ۵۳۵ تُن، حدود ۲۶ درصد معادل چهار هزار و ۵۸۳ تُن رشد را شاهد بودیم.
زند گفت: از میزان کودهای شیمیایی یارانه‌ای تدارک و حمل شده به استان قم در سال ۱۴۰۱، بیش از ۱۹ هزار تُن برای مصرف کشاورزان عزیز و زحمتکش و بهره‌برداران بخش کشاورزی توزیع شد که در همین خصوص در مقایسه با میزان ۱۷ هزار تُن توزیع در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲ هزار تُن معادل ۱۳ درصد رشد در توزیع و مصرف داشته‌ایم.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم تصریح کرد: در حال حاضر برای تأمین نیاز کودی بخش کشاورزی استان و به‌منظور کشت بهاره بیش از چهار هزار و ۵۰۰ تُن انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه تأمین و تدارک شده است و این روند تأمین به‌صورت مستمر در حال انجام می‌باشد تا کودهای موردنیاز کشت بهاره کشاورزان استان به‌موقع تأمین و توزیع شود.
به‌طورکلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار درزمینهٔ تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۵۰ هزار تن درزمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است؛ بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/41355