وی با بیان اینکه مناطقی ازجمله شهرقائم، نیروگاه، شهرک مهدیه و پردیسان در این طرح پایلوت تعیین شدهاند، مطرح کرد: این طرح تاکنون علاوهبر زمینهسازی اشتغال مستقیم ۲۰۰ نفر، شبکه شغلی برای ۲۰ پیشران اقتصادی را نیز فراهم کرده است.
مدیر سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشبنیان شعبه استان قم ادامه داد: جهاد دانشگاهی استان قم متولی اصلی برگزاری این طرح است که در این راستا با بهرهمندی از ظرفیت اساتید مجرب علمی و اجرایی توانسته ۳۰ دوره آموزشی عمومی و تخصصی به منظور پیشران طرح توانمندسازی خانوارها برگزار کند.
وی با اشاره به اینکه «آموزش» در بسیاری از فعالیتهای اقتصادی حلقه مفقوده است، خاطرنشان کرد: این خلأ در جهاد دانشگاهی رفع و تلاش شده در طرح توانمندسازی خانوارها مبتنی بر توسعه کسبوکارهای خرد و خانگی توجه ویژهای به بحث آموزش شود.
شریفی تاکید کرد: برای جذب علاقهمندان به این طرح، راههای مختلفی ازجمله فضای مجازی، وبسایتها، نهادهای حمایتی، بروشور، گروههای مردم نهاد و … وجود دارد.
وی در پایان تصریح کرد: این طرح در سال گذشته با رویکرد زمینهسازی و شناسایی پیشرانان، آموزش و شبکهسازی بود و امسال نیز با رویکرد شبکهسازی و پایدارسازی مشاغل ادامه پیدا میکند.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/42112 |