printlogo


رئیس جمعیت هلال‌احمر:
همکاری هلال‌احمر و علما خسارت زلزله آسیب‌های اجتماعی را کاهش می‌دهد
 همکاری هلال‌احمر و علما خسارت زلزله آسیب‌های اجتماعی را کاهش می‌دهد
کد خبر: 42145
رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: با کمک علما می‌توانیم در زمینه کاهش خسارت‌های ناشی از زلزله آسیب‌های اجتماعی، فرهنگی، طوفان‌های اجتماعی و فکری که به جامعه لطمه وارد می‌کند، خدمت‌رسانی کنیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، پیرحسین کولیوند شنبه شب در همایش بین‌المللی «مبلغان بشردوستی» در مدرسه عالی امام خمینی(ره)، با بیان این‌که فلسفه کار جمعیت هلال‌احمر ریشه در آیین‌های دینی ما دارد، افزود: در قرآن آیات مختلفی در زمینه ماموریت ها و اهداف هلال‌احمر داریم؛ کلام الهی مسیر را برای ما مشخص کرده است، به‌طوری‌که بیش از ۱۹۰ آیه در زمینه کار خیر نازل شده است.

وی اضافه کرد: قدمت هلال‌احمر به قدمت اسلام، ائمه اطهار (ع) و بزرگان دینی ما است و امروز چراغ راهنمای ما کلام رهبر معظم انقلاب است.

رئیس جمعیت هلال احمر به اقدامات جمعیت هلال‌احمر در کمک به زلزله‌زده‌ها و سیل‌زده‌های کشورهای منطقه اشاره و بیان کرد: ایران اولین کشوری بود که در زلزله سوریه، ترکیه و افغانستان و سیل پاکستان وارد شد و در این ماموریت ها بسیاری از روحانیون، نیروهای جهادی، بسیجی، سپاهی، ارتشی و جوانان داوطلب همراه جمعیت هلال‌احمر ایران بودند.

کولیوند تصریح کرد: نیروهای امدادی بیش از ۱۰۰ کشور در زلزله ترکیه کمک کردند، ولی فقط جمعیت هلال‌احمر ایران به دلیل ماموریت های ویژه‌ای که در ترکیه انجام داد، توانست مورد تقدیر صلیب سرخ جهانی قرار گیرد و مدال افتخار خدمت و لیاقت را از دست رییس جمهور این کشور دریافت کند.

وی با بیان این‌که ماموریت جمعیت هلال‌احمر فقط برای حوادث طبیعی نیست، تصریح کرد: یکی از اهداف این جمعیت، امداد و نجات است؛ درحالی‌که اساس کار ما بیانیه گام دوم انقلاب و ملاک ما فرموده‌های رهبر معظم انقلاب است.

کولیوند ابراز امیدواری کرد: با کمک علما بتوانیم در زمینه زلزله آسیب‌های اجتماعی، فرهنگی، طوفان‌های اجتماعی و فکری که به جامعه لطمه وارد می‌کند، خدمت‌رسانی کنیم.

رئیس جمعیت هلال احمر کشور ادامه داد: هر چه بتوانیم افراد را بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب و امدادرسانی به خود و دیگران و یادگیری سبک زندگی بر اساس این بیانیه آموزش دهیم، موفق شده‌ایم.

وی با اشاره به خدمات طلاب در زمان شیوع کرونا، تصریح کرد: اگر کمک حوزه علمیه و طلاب جهادگر نبود، حتی ممکن بود اجساد هم در دوران کرونا بدون رعایت موازین شرعی دفن می‌شد و خسارت‌های زیادی متحمل می‌شدیم.

رئیس جمعیت هلال احمر افزود: ظرف سه ماه گذشته توانستیم ۷۰۰ هزار نفر از جوانان را به اعضای داوطلب جمعیت هلال‌احمر اضافه کنیم؛ جوانان انقلابی، مدیران کاردان و مسوولیت پذیر را انتخاب کردیم و مشاوره‌های کاردان و باتجربه را نیز برای کمک و راهنمایی در زمینه‌های مختلف به کار گرفتیم.

کولیوند اضافه کرد: در همین راستا تفاهم‌نامه‌ای با آموزش‌وپرورش منعقد کردیم و به آموزش نوجوانان در مدارس، محله‌ها و مساجد پرداختیم.

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به این‌که جمعیت هلال‌احمر نسل گذشته حال و آینده را به هم وصل می‌کند این ذات کارش است، بیان کرد: خدا را شاکرم الگوهایی به دنیا معرفی می‌کنیم که قابل پذیرش است؛ الگوی خانه هلال را به صلیب سرخ معرفی کردیم که پذیرفتند و به کارکنان خود آموزش می‌دهند.

به گفته وی، الگوی همکاری علمای دینی یک الگوی موفق بی‌نظیر در دنیاست و امکان ندارد علمای دینی کشورهای خارجی با جمعیت هلال‌احمر هم‌دست شوند و به مردم خدمت کنند؛ ولی به لطف خداوند ایران اولین کشور در این زمینه است و این الگوی موفق اسلامی باید به دنیا معرفی شود.

کولیوند افزود: کمکی که نیروهای ارتش و سپاه در امدادرسانی می‌کنند، الگوی موفق و مایه اقتدار است و ناشی از روحیه جهادی و ایثارگرانه است که در نیروهای مسلح وجود دارد.

۱۸۰۰ نفر از طلاب آموزش کمک‌های اولیه امدادی را فراگرفتند

رئیس جمعیت هلال‌احمر قم نیز در این همایش گفت: در یک سال گذشته، یک هزار ۸۰۰ نفر از طلاب در قالب ۶۰ کانون و ۵۰ مدرسه آموزش‌های هلال‌احمر را فراگرفتند.

محمدرضا بهرامی افزود: حدود یک سال از برگزاری اولین جلسه هماهنگی در راستای برگزاری و آموزش امداد و کمک‌های اولیه به طلاب با دستور آیت‌الله اعرافی و آیت‌الله معزی در استان قم می‌گذرد.

وی اضافه کرد: به دلیل ارتباطات تنگاتنگ مدیران جمعیت هلال‌احمر و حوزه‌های علمیه در سال‌های اخیر شاهد حضور موثر و مطلوب طلاب در عرصه‌های مختلف خدمتگزاری هستیم.

هفته هلال‌احمر از ۱۶ تا ۲۳ اردیبهشت‌ماه نام‌گذاری شده است؛ شعار امسال این هفته «هلال نشان امید» است.



انتهای پیام/


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/42145