printlogo


فرمانده پلیس راهور کشور:
سالانه ۱۸ هزار نفر در کشور بر اثر سوانح رانندگی کشته می‌شوند
 سالانه ۱۸ هزار نفر در کشور بر اثر سوانح رانندگی کشته می‌شوند
کد خبر: 42366
فرمانده پلیس راهور کشور گفت: سالانه بالغ بر ۱۸ هزار تَن جان خود را در تصادف‌ها از دست می‌دهند، و سنین بین ۱۵ تا ۳۵ که جمعیت فعال کشور محسوب می‌شوند، نیز از بیشترین جانباختگان این حوادث هستند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، سردار سید کمال هادیان‌فر یکشنبه شب در اجتماع بزرگ دختران در حرم حضرت معصومه در قم افزود: تقریبا همه ۸۵ میلیون جمعیت ایران یا عابر پیاده، یا سرنشین و یا راننده وسیله نقلیه هستند.

وی همچنین اضافه کرد: حدود نیمی از این جمعیت را زنان تشکیل می‌دهند.

وی با بیان اینکه آنچه که ما نگران آن هستیم حوادث ترافیکی است افزود: سالانه بالغ بر ۱۸ هزار تَن جان خود را از دست می‌دهند و جمعیت فعال کشور که بین ۱۵ تا ۳۵ سال قرار دارند نیز از بیشترین جانباختگان این حوادث به شمار می‌آیند.

فرمانده راهور کشور با تاکید بر اهمیت توجه جدی به مسائل آموزشی و فرهنگی ترافیک گفت: یکی از اقدام‌های موثر صورت گرفته، ایجاد همیاران پلیس بود، که ۱۱ میلیون جمعیت نونهال در قالب این طرح در زمینه انضباط بخشی ترافیک انجام وظیفه کردند.

وی بیان داشت: خیلی از بانوانی که امروز در جامعه فعالیت می‌کنند، در سال‌های دهه ۸۰ همیار پلیس بودند.

هادیان‌فر با بیان اینکه تصادف‌ها خسارت‌های مالی و معنوی زیادی برای کشور دارد گفت: عامل انسانی فارغ از وسیله نقلیه و راهی که خودروها در آن آمد و شد می‌کنند، نقش تعیین کننده‌ای ایفا می‌کند.

وی همچنین موضوع مدیریت و قوانین بازدارنده در تصادف‌ها را مورد توجه قرار داد و گفت: عامل انسانی جدی‌ترین وسیله است که باید توجه کنیم.

وی یادآور شد: کشورهای توسعه یافته، بهترین گامی که در راستای کاهش حوادث رانندگی برداشته‌اند، توجه به نقش عامل انسانی به عنوان یک نقش انکارناپذیر است.

 

سردار هادیان‌فر در بخشی از سخنان با اشاره به اینکه فضای مجازی یکی از عرصه‌های فعالیت دشمن است گفت: دشمن در این فضا برای تسلط بر ادراک و ذهن جوانان و نونهالان برنامه‌های گسترده‌ای را پیش‌بینی کرده است.

این مقام فراجا خاطرنشان کرد: دشمن می‌خواهد با تسلط بر فضای مجازی، شرایط را به گونه‌ای پیش ببرد، که دست حاکمیت‌ها و دولت‌ها در حوزه فرهنگ و آموزش کوتاه شود.

وی گفت: ما باید با مدیریت کردن این فضا بر آن مسلط شویم و فائق بیاییم.

وی ادامه داد: باید به فضای مجازی که به ظاهر تخیلی و غیرقابل باور است، به عنوان یک فضای واقعی نگاه کنیم.

وی با تاکید بر اینکه جوانان از نقشه‌های شوم دشمن در فضای مجازی آگاهی پیدا کنند گفت: نباید از شیطنت دشمن در این فضا غافل شوند، چرا که دین و اعتقاد و تمام ارزش‌های حائز اهمیت به‌ویژه حجاب را هدف قرار داده است.



انتهای پیام/


لینک مطلب: http://qomefarda.ir/News/item/42366