دبیر سندیکای شرکت های تولیدکننده برق تصریح کرد: با توجه به نوسانات نرخ ارز از ابتدای سال ۹۷ بسیاری از پروژههای صنعت برق به دلیل جهش ارزی، نیازمند تعدیل سازی هستند و با توجه مکاتبات انجام شده با وزارت نیرو، تاکنون پیشرفتی در این خصوص نداشته ایم.
به گفته وی؛ با توجه به افزایش نرخ ارز و هزینههای تولید در سال ۹۷، رضا اردکانیان وزیر نیرو به منظور تامین منابع مالی صنعت برق، طی مکاتباتی با سران قوا، پیشنهاد افزایش قیمت خرید برق از نیروگاهها تا سقف ۲۴۰ تومان برای هرکیلووات را ارائه کرده است.
وی با اشاره به پیک تابستان ۹۸ تصریح کرد: سال گذشته به دلیل کمبود بارش، میزان تولید انرژی برقابی کاهش محسوسی داشت و خاموشیهای فراوانی را به وجود آورد، با توجه به افزایش بارش در سال ۹۷ پیش بینی میشود ۱۰ هزار مگاوات برقابی وارد مدار شود.
غیاث الدین تصریح کرد: با توجه به جهش قیمت ارز، باید تمامی قراردادهای صنعت برق کشور متناسب با تورم افزایش یابد.
دبیر سندیکای شرکت های تولیدکننده برق با اشاره به کاهش خاموشی های اخیر بیان کرد: با توجه به بازگشت انرژی برقابی به مدار، پیش بینی می شود در صورت عدم اختلال در نیروگاه حرارتی، برای سال ۹۸ خاموشی در شبکه توزیع نداشته باشیم.
وی با اشاره به بی رغبتی بخش خصوصی برای صادرات بیان کرد: صادرات برق در انحصار شرکتهایی دولتی است و با وجود ظرفیتهای بخش خصوصی به دلیل محدودیت قوانین امکان صادرات وجود ندارد. به رغم پیگیریهای صورت گرفته هنوز اجازه صادرات به بخش خصوصی داده نشده است.
لینک مطلب: | http://qomefarda.ir/News/item/4300 |